ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φουλ για Σωτηρίου η Κοπεγχάγη

APOEL's Pieros Sotiriou, applauds to fans with other teammates after his team's win against Olympiakos during the Europa League Group B soccer match between Olympiakos and APOEL at Georgios Karaiskakis stadium in Piraeus port, near Athens, Thursday, Sept. 29, 2016. (AP Photo/Petros Giannakouris)
APOEL's Pieros Sotiriou, applauds to fans with other teammates after his team's win against Olympiakos during the Europa League Group B soccer match between Olympiakos and APOEL at Georgios Karaiskakis stadium in Piraeus port, near Athens, Thursday, Sept. 29, 2016. (AP Photo/Petros Giannakouris) AP

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, η Κοπεγχάγη κάνει δυναμικό μπάσιμο για την απόκτηση του διεθνούς Κύπριου επιθετικού του ΑΠΟΕΛ, Πιέρρου Σωτηρίου. Tι ισχύει με τον Ολυμπιακό.

Ο Πιέρρος Σωτηρίου απασχόλησε αρκετά το μεταγραφικό ρεπορτάζ των ελληνικών ομάδων στο παρελθόν. Ειδικά του ΠΑΟΚ με τον Λούμπος Μίχελ να ταξιδεύει στην Κύπρο κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο για να συζητήσει με τους διοικούντες την ομάδα της Λευκωσίας. Παράλληλα, ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχει εκφράσει κι ο Ολυμπιακός, ο οποίος έχει και τον πρώτο λόγο στην Ελλάδα.

Όμως, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr από τη Δανία, η Κοπεγχάγη έχει κάνει δυναμικό μπάσιμο για την απόκτηση του διεθνούς Κύπριου επιθετικού του ΑΠΟΕΛ. Μάλιστα, η ομάδα της δανέζικης πρωτεύουσας φέρεται διαθέσιμη να καλύψει τις οικονομικές απαιτήσεις των "γαλαζοκίτρινων", αν και σίγουρα θα πρέπει να συνυπολογιστεί και η επιθυμία του ίδιου του παίκτη. Δηλαδή, αν θέλει να αγωνιστεί σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα απ' της Δανίας.

Την εφετινή σεζόν ο 24χρονος στράικερ έχει 23 γκολ και 3 ασίστ σε 41 αγώνες σ' όλες τις διοργανώσεις, αποτελώντας έναν εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών της κυπριακής ομάδας.

Photo Credits: AP Photo/Petros Giannakouris

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ