ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φοβούνται για τη ζωή τους οι παίκτες της Νάπολι

Napoli's Jose Callejon, center, celebrates with his teammates after FC Barcelona's Samuel Umtiti scored an own goal during the first half of a soccer match Wednesday, Aug. 7, 2019, in Miami Gardens, Fla. (AP Photo/Lynne Sladky)
Napoli's Jose Callejon, center, celebrates with his teammates after FC Barcelona's Samuel Umtiti scored an own goal during the first half of a soccer match Wednesday, Aug. 7, 2019, in Miami Gardens, Fla. (AP Photo/Lynne Sladky) AP PHOTO/LYNNE SLADKY

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, αρκετοί παίκτες της Νάπολι έχουν προσλάβει bodyguards προκειμένου να προσέχουν τους ίδιους, αλλά και τις οικογένειές τους από την οργή των οπαδών της ομάδας, με την κατάσταση να ξεφεύγει από τον έλεγχο.

Τα αρνητικά αποτελέσματα του τελευταίου διαστήματος έχουν προκαλέσει σοβαρές εξελίξεις στο στρατόπεδο της Νάπολι, με τον Αουρέλιο ντε Λαουρέντις να επιχειρεί να βάλει σε καραντίνα τους ποδοσφαιριστές και τον Κάρλο Αντσελότι να εκφράζει ανοιχτά την αντίθεσή του. Μάλιστα, η πρόταση του ισχυρού άνδρα της Νάπολι δεν προχώρησε, αφού αρκετοί παίκτες πήραν τηλέφωνο τους δικηγόρους τους, απειλώντας ουσιαστικά πως θα καταγγείλουν τη σύμβασή τους.

Σαν να μην έφτανε αυτό, εξοργισμένοι οπαδοί της ομάδας προκάλεσαν φθορές στις οικίες των Πιέτρ Ζιελίνσκι και Άλαν. Αποτέλεσμα, πολλοί ποδοσφαιριστές να φοβούνται για τη ζωή τόσο των ίδιων όσο και της οικογένειάς τους. Γι' αυτό το λόγο, όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν προσλάβει bodyguards προκειμένου να τους προσέχουν. Μεταξύ αυτών ο Καλιντού Κουλιμπαλί, ενώ η σύζυγος του Λορέντσο Ινσίνιε έφυγε για λίγες ημέρες από την πόλη μέχρις ότου ηρεμήσει η κατάσταση.

Photo Credits: AP Photo/Lynne Sladky

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ