ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φοβερά επεισόδια στην Ουρουγουάη

Fans of soccer teams Danubio and Nacional fight on the field after their Uruguayan league soccer match in Montevideo, Sunday, Nov. 16, 2008. Uruguay's football authorities have suspended play in all divisions until further notice due to an on-field fight involving more than 100 fans of the two first-division teams. (AP Photo/Leo Maine)
Επεισόδια Ουρουγουάη AP

Λίγες μέρες μετά το θάνατο του 22χρονου οπαδού Εμανουέλ Μπάλμπο στην Αργεντινή, αναμέτρηση στην Ουρουγουάη σημαδεύτηκε από τρομερά επεισόδια και τραυματισμούς. (VIDEO).

Τα κρούσματα βίας στη Λατινική Αμερική με αφορμή το ποδόσφαιρο συνεχίζονται. Λίγες μέρες μετά το θάνατο του 22χρονου οπαδού της Μπελγράνο στην Αργεντινή, η αναμέτρηση της Parque Sur με την Unión de Totoras για το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της Ουρουγουάης στιγματίστηκε από θλιβερά επεισόδια.

Οι ποδοσφαιριστές της φιλοξενούμενης ομάδας δέχτηκαν επίθεση από τους οπαδούς των γηπεδούχων, με αποτέλεσμα να παρέμβει η αστυνομία και να μετατραπεί ο αγωνιστικός χώρος σε πεδίο μαχών. Σπασμένα αυτοκίνητα, τραυματισμοί παικτών και αστυνομικών ο απολογισμός. Δείτε στο βίντεο όσα συνέβησαν.

* Η φωτογραφία είναι αρχείου.

(AP Photo/Leo Maine)

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ