ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φορλάν: "Δεν μπορεί να έχει παράπονα από τον Σουάρες η Μπαρτσελόνα"

Uruguay's Diego Forlan, left, and Luis Suarez, right, attend a team training session on the outskirts of Montevideo, Tuesday, March 19, 2013. Uruguay will face Paraguay in a World Cup 2014 qualifying soccer game on March 22. (AP Photo/Matilde Campodonico)
Uruguay's Diego Forlan, left, and Luis Suarez, right, attend a team training session on the outskirts of Montevideo, Tuesday, March 19, 2013. Uruguay will face Paraguay in a World Cup 2014 qualifying soccer game on March 22. (AP Photo/Matilde Campodonico) AP

Ο Ντιέγκο Φορλάν σχολίασε με καυστικό τρόπο την συμπεριφορά των ανθρώπων της Μπαρτσελόνα στον Λουίς Σουάρες, ενώ τόνισε ότι ο 33χρονος επιθετικός μπορεί να τα πάει περίφημα στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο "Radio Marca" ο παλαίμαχος επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντιέγκο Φορλάν, μίλησε για την μετακίνηση του Λουίς Σουάρες στους "ροχιμπλάνκος", αλλά και για τον άσχημο τρόπο με τον οποίο αποχώρησε ο συμπατριώτης του από την Μπαρτσελόνα.

Ο Φορλάν ανέφερε ότι οι "μπλαουγκράνα" δεν μπορούν να έχουν παράπονα από τον Σουάρες, ενώ τόνισε ότι 33χρονος φορ μπορεί να καταφέρει σπουδαία πράγματα σε συνεργασία με τους Ντιέγκο Κόστα και Ζοάο Φέλιξ.

Οι δηλώσεις του Φορλάν: «Αυτό που έκανε η Μπαρτσελόνα στον Σουάρες, το έχει κάνει με αρκετούς ποδοσφαιριστές στο παρελθόν. Αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι έδωσε τα πάντα για την Μπαρτσελόνα. Δεν μπορούν να έχουν παράπονα από αυτόν. Μπορεί να βοηθήσει την Αλτέτικο να πρωταγωνιστήσει. Μαζί με Ντιέγκο Κόστα και Φέλιξ να δημιουργήσουν μία… τρίαινα για την Ατλέτικο Μαδρίτης».

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ