ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Football Nights powered by COSMOTE TV: Δες το ντέρμπι του Μάντσεστερ στο Σπίτι της 24MEDIA

Football Nights powered by COSMOTE TV: Δες το ντέρμπι του Μάντσεστερ στο Σπίτι της 24MEDIA

Το Sport24.gr και η COSMOTE TV σού δίνoυν την ευκαιρία να παρακολουθήσεις τον αγώνα ανάμεσα στην Manchester United και την Manchester City μαζί με τον Διευθυντή του site, Παντελή Βλαχόπουλο και τον αρχισυντάκτη, Θέμη Καίσαρη, αυτή την Κυριακή 10/12 στις 18:30.

Η City βρίσκεται 8 ολόκληρους βαθμούς μπροστά από την United στο κυνήγι του τίτλου στην Αγγλία και η αναμέτρηση της Κυριακής είναι κάθε άλλο παρά αδιάφορη για τις δύο "αιώνιες" αντιπάλους της πόλης του Μάντσεστερ. Εσύ, έχεις την μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσεις το ντέρμπι παρέα με την COSMOTE TV στο Σπίτι της 24MEDIA μαζί με τον Διευθυντή του site, Παντελή Βλαχόπουλο και τον αρχισυντάκτη, Θέμη Καίσαρη. Έλα με όρεξη για φαγητό, παιχνίδι και ατελείωτη ποδοσφαιρική κουβέντα.

Δεν θα μιλήσουμε μόνο για την κούρσα τίτλου στην Premier League βέβαια. Θα μιλήσουμε για ποδόσφαιρο και τα ντέρμπι που έρχονται. Champions League, Europa League, Premier League, La Liga, Serie A και Bundesliga παίζουν όλα στην COSMOTE TV και φυσικά έρχονται ματσάρες. Πολλές από αυτές θα μπορείς να τις δεις μαζί μας, χάρη στο Sport24.gr και την COSMOTE TV.

Για να παρακολουθήσεις μαζί μας τον αγώνα Manchester United - Manchester City την Κυριακή 10/12, δήλωσε συμμετοχή σε αυτή τη φόρμα.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ