ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φλαμένγκο: Ανανέωσε μέχρι το 2021 ο Ζόρζε Ζεζούς

Flamengo's head coach Jorge Jesus stands on the touchline before the Club World Cup semifinal soccer match between Flamengo and Al Hilal at the Khalifa International Stadium in Doha, Qatar, Tuesday, Dec. 17, 2019. (AP Photo/Hassan Ammar).
Flamengo's head coach Jorge Jesus stands on the touchline before the Club World Cup semifinal soccer match between Flamengo and Al Hilal at the Khalifa International Stadium in Doha, Qatar, Tuesday, Dec. 17, 2019. (AP Photo/Hassan Ammar). AP PHOTO/HASSAN AMMAR

Ο Ζόρζε Ζεζούς ανακοίνωσε μέσω των social media πως ήρθε σε συμφωνία με τη διοίκηση της Φλαμένγκο για ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι το 2021.

Προπονητής της Φλαμένγκο γι' ακόμα μία σεζόν θα παραμείνει ο Ζόρζε Ζεζούς. Ο Πορτογάλος τεχνικός, που οδήγησε τη βραζιλιάνικη ομάδα στην κατάκτηση του Copa Libertadores, ανακοίνωσε πως ήρθε σε συμφωνία με τους διοικούντες το σύλλογο για νέο συμβόλαιο μέχρι το 2021.

Ο 65χρονος τεχνικός ανέλαβε το καλοκαίρι του 2019, μετρώντας 33 νίκες, επτά ισοπαλίες και μόλις τέσσερις ήττες σε 44 αγώνες με τη βραζιλιάνικη ομάδα. Μάλιστα, πέρα από το Copa Libertadores, κατέκτησε και το πρωτάθλημα Βραζιλίας.

"Οι εκπρόσωποί μου ήρθαν σε συμφωνία με το ΔΣ της Φλαμένγκο για ανανέωση του συμβολαίου μου γι' ακόμα ένα χρόνο. Οι φιλικές σχέσεις που διατηρώ με όλη τη ομάδα και τους φιλάθλους της Φλαμένγκο έπαιξε καθοριστικό ρόλο προκειμένου να αποφασίσω με την καρδιά μου. Σας ευχαριστώ όλους για την καλοσύνη και την στήριξη", αναφέρει ο Πορτογάλος τεχνικός στο μήνυμά του.

Photo Credits: AP Photo/Hassan Ammar

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ