ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φιορεντίνα: Πανζουρλισμός στην άφιξη του Ριμπερί στη Φλωρεντία

Φιορεντίνα: Πανζουρλισμός στην άφιξη του Ριμπερί στη Φλωρεντία

O Φρανκ Ριμπερί έφτασε το πρωί της Τετάρτης (21/08) στο αεροδρόμιο της Φλωρεντίας για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στη Φιορεντίνα και έγινε αποδέκτης μίας εντυπωσιακής υποδοχής από τον κόσμο των "βιόλα". (VIDEO)

Στη Φλωρεντία βρίσκεται από το πρωί της Τετάρτης (21/08) ο Φρανκ Ριμπερί προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στη Φιορεντίνα. Ο Γάλλος εξτρέμ έφτασε με ιδιωτικό τζετ στην ιταλική πόλη και έγινε αποδέκτης μίας εντυπωσιακής υποδοχής από τους οπαδούς των "βιόλα", οι οποίοι περίμεναν καρτερικά την άφιξή του.

"Είμαι εδώ με την οικογένειά μου. Ας κάνουμε κάτι ξεχωριστό όλοι μαζί. Έχω μιλήσει ήδη με τους ανθρώπους της Φιορεντίνα. Έχω μιλήσει επίσης με τον Λούκα Τόνι, ο οποίος μου είπε ότι η Φιορεντίνα είναι ένας σπουδαίος σύλλογος και η πόλη είναι πολύ όμορφη. Μου αρέσει η Φλωρεντία και γνωρίζω ήδη ιταλικά. Περιμένω μία εξαιρετική πορεία. Σας ευχαριστώ για όλα", δήλωσε ο 36χρονος μεσοεπιθετικός.

Αξίζει να σημειωθεί πως η συμφωνία των δύο πλευρών αφορά συμβόλαιο διετούς διάρκειας, το οποίο θα αποφέρει 4.000.000 ευρώ το χρόνο στον Γάλλο σταρ.

Δείτε τα videos:

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ