ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

FIFA Best: Ο Μέσι ψήφισε CR7, ο Ρονάλντο... Ντε Λιχτ

FIFA Best: Ο Μέσι ψήφισε CR7, ο Ρονάλντο... Ντε Λιχτ

Μέσι, Φαν Ντάικ, Ρονάλντο είναι οι τρεις κορυφαίοι ποδοσφαιριστές του κόσμου. Οι δύο πρώτοι ψήφισαν άμεσους ανταγωνιστές, ενώ ο CR7 έδωσε τόπο στα νιάτα.

Το βραβείο της FIFA για τον καλύτερο ποδοσφαιριστή του 2019, πήγε στον Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ ψηφίστηκε από τους προπονητές των εθνικών ομάδων, τους αρχηγούς αυτών και επιλεγμένους δημοσιογράφους.

Το ενδιαφέρον στην ψηφοφορία αυτή είναι το γεγονός πως μπορούμε να δούμε τι ψήφισε ο καθένας. Σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις το μάτι πέφτει κατευθείαν στους νικητές. Θέλετε να μάθετε τι έριξε ο Μέσι; Ιδού τ' αποτελέσματα.

Ο καπιτάν της Μπαρτσελόνα και της Αργεντινής έδωσε την πρώτη του ψήφο στον Σάντιο Μανέ, τη δεύτερη στον Κριστιάνο Ρονάλντο και την τρίτη στον Φρένκι Ντε Γιονγκ.

Ο δευτεραθλητής Βίρτζιλ Φαν Ντάικ δεν φοβήθηκε να δώσει την πρώτη και καλύτερη στον Μέσι. Τις άλλες δύο τις μοίρασε στη Λίβερπουλ και συγκεκριμένα στους συμπαίκτες του: Μανέ - Σαλάχ.

Πάμε και στον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο CR7, ας πούμε πως έδωσε τόπο στα νιάτα, αφήνοντας εκτός των επιλογών του και Μέσι και Φαν Ντάικ. Ο σούπερ σταρ της Γιουβέντους προτίμησε αντί του "κολοσσού" της κατόχου του Champions League, τον παρτενέρ του στην εθνική Ολλανδίας, Ματάις Ντε Λιχτ. Και η δεύτερη επιλογή ήταν από τη χώρα της τουλίπας, καθόσον η ψήφος πήγε στον Φρένκι Ντε Γιονγκ. Στην τρίτη του απόφαση ο Ρονάλντο έδειξε την προτίμησή του στον Κιλιάν Εμπαπέ.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ