ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

FIFA Best: Ο Φαν Σιπ "έγραψε" τον Φαν Ντάικ για χάρη του Μέσι

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO 2020 / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO 2020 / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO 2020 / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO 2020 / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) ΕUROKINISSI

O ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας, Τζον Φαν Σιπ, ψήφισε για κορυφαίο τον Μέσι στα βραβεία της FIFA κι άφησε τρίτο τον αρχηγό της Εθνικής ομάδας της χώρας του, τον Φαν Ντάικ. Διαβάστε τον εκλεκτό του Τοροσίδη.

Τι και αν είναι συμπατριώτης του, αρχηγός της εθνικής ομάδας της Ολλανδίας και κάτοχος του τίτλου του Champions League; Ο Βιρτζίλ Φαν Ντάικ δεν κατάφερε να βρεθεί στην κορυφή των προτιμήσεων του Τζον Φαν Σιπ για το βραβείο του κορυφαίου παίκτη της χρονιάς για την FIFA, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό να ψηφίζει πρώτο τον -τελικό νικητή- Λιονέλ Μέσι, μετά τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τρίτο τον συμπατριώτη του.

Όσον αφορά στον έτερο ποδοσφαιρικό εκπρόσωπο της χώρας μας όσον αφορά στα βραβεία της FIFA για τους κορυφαίους του 2019 στον κόσμο της ασπρόμαυρης στρογγυλής Θεάς, ο αρχηγός της γαλανόλευκης Βασίλης Τοροσίδης είχε ως πρώτη επιλογή τον ηγέτη της Λίβερπουλ Μοχάμεντ Σαλάχ (τον είχε συμπαίκτη στην Ρόμα για μία σεζόν), με τον Ρονάλντο να κερδίζει τη δεύτερη ψήφο του και τον Μέσι την τρίτη.

Κάντε κλικ εδώ και δείτε αναλυτικά τις ψήφους των ομοσπονδιακών προπονητών και αρχηγών των εθνικών ομάδων όλου του κόσμου καθώς και των δημοσιογράφων.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

FIFA Best: O Φαν Ντάικ ψήφισε τον ανταγωνιστή Μέσι
FIFA Best: Ο Μέσι ψήφισε CR7, ο Ρονάλντο... Ντε Λιχτ
Κόντρα Λίνεκερ - Μόργκαν για το ποιος εκ των Μέσι και Ρονάλντο είναι ο κορυφαίος
To tweet του Ρονάλντο τη βραδιά της βράβευσης του Μέσι
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ