ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

FIFA Best: H απίστευτη απάντηση Μουρίνιο για τον τέλειο προπονητή

Former Manchester United and Chelsea soccer team manager Jose Mourinho arrives to attend the Best FIFA soccer awards, in Milan's La Scala theater, northern Italy, Monday, Sept. 23, 2019. Netherlands defender Virgil van Dijk is up against five-time winners Cristiano Ronaldo and Lionel Messi for the FIFA best player award and United States forward Megan Rapinoe is the favorite for the women's award. (AP Photo/Luca Bruno)
Former Manchester United and Chelsea soccer team manager Jose Mourinho arrives to attend the Best FIFA soccer awards, in Milan's La Scala theater, northern Italy, Monday, Sept. 23, 2019. Netherlands defender Virgil van Dijk is up against five-time winners Cristiano Ronaldo and Lionel Messi for the FIFA best player award and United States forward Megan Rapinoe is the favorite for the women's award. (AP Photo/Luca Bruno) AP

Ο Ζοζέ Μουρίνιο έκλεψε την παράσταση με την απάντησή του στα βραβεία της FIFA για τον καταλληλότερο να προπονήσει την καλύτερη ενδεκάδα για το 2019, αιφνιδιάζοντας την παρουσιάστρια και προκαλώντας το αυθόρμητο γέλιο του Γιούργκεν Κλοπ.

Ο Λιονέλ Μέσι πήρε το βραβείο της FIFA για τον καλύτερο ποδοσφαιριστή του 2019, νικώντας στη σχετική ψηφοφορία τους Βιρτζίλ Φαν Ντάικ και Κριστιάνο Ρονάλντo, αλλά ο Ζοζέ Μουρίνιο κατάφερε να κλέψει την παράσταση,.

Όχι, ο Πορτογάλος προπονητής δεν πήρε κάποιο βραβείο. Αλλά έκανε όλη την αίθουσα στο Μιλάνο να ξεσπάσει σε γέλια με την ατάκα του για τον για τον καταλληλότερο να προπονήσει την καλύτερη ενδεκάδα για το 2019.

Η Ιταλία παρουσιάστρια και σύντροφος του Τζανλουίτζι Μπουφόν, Ιλάρια ντ' Αμίκο, ρώτησε τον Ίβηρα: "Έχουμε εδώ πολλούς μεγάλους παίκτες εδώ. Φαντάζομαι θα συμφωνείτε (ο Μουρίνιο διέκοψε κι απάντησε: "οι καλύτεροι"), αυτό που ήθελα να σας ρωτήσω είναι ποιος πιστεύετε ότι θα ήταν ο τέλειος προπονητής για μια special ομάδα σαν κι αυτήν;"

Η απάντηση του Ζοζέ Μουρίνιο αφοπλιστική: "Βλέπω ότι η FIFA δεν επιτρέπει σε έναν προπονητή να προπονήσει δυο ομάδες ταυτόχρονα. Οπότε θα πρέπει να είναι ένας προπονητής χωρίς δουλειά".

Προφανώς εννοούσε τον ίδιο, καθώς παραμένει άνεργος από τον Δεκέμβριο του 2018 όταν και απολύθηκε από την τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για την οποία δήλωσε ότι φέτος έχει χειρότερη εικόνα κι από τη δική του εποχή.

Όλοι κατάλαβαν τη χιουμοριστική ατάκα του 56χρονο, ενώ ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, ξέσπασε σε γέλια. Εισερχόμενος στην αίθουσα, ωστόσο, υποστήριξε: "Το να κατακτήσεις την Premier League είναι απίστευτο και ο Γκουαρδιόλα το πέτυχε. Αλλά το να κατακτήσεις το Champions League είναι άλλο, φυσιολογικό που Κλοπ (νικητής) και Ποτσετίνο είναι υποψήφιοι".

Photo credits: AP Photo/Luca Bruno

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ