Φήμες για συμφωνία του Μανωλά με τη Γιουβέντους

Φήμες για συμφωνία του Μανωλά με τη Γιουβέντους

Στην Ιταλία "κυκλοφορούν" φήμες περί συμφωνίας του Κώστα Μανωλά με τη Γιουβέντους, η οποία βέβαια πρέπει να συμφωνήσει και με τη Ρόμα

Η Γιουβέντους μετά την πώληση του Λεονάρντο Μπονούτσι στη Μίλαν ψάχνει τον νέο ηγέτη της άμυνάς της, καθώς οι Μπαρτζάλι και Κιελίνι δεν μπορούν να ανταποκριθούν ηλικιακά.

Ρουγκάνι και Καλντάρα (αν επιστρέψει απ'την Αταλάντα) είναι άπειροι, έτσι ο μεγάλος στόχος είναι ο Κώστας Μανωλάς και ο πιο δύσκολος βέβαια.

Το απόγευμα της Τρίτης (25/7) κυκλοφόρησαν φήμες στην Ιταλία που αναφέρουν πως ο Έλληνας στόπερ συμφώνησε με τη "γηραιά κυρία", αν και βέβαια αυτό ακόμη και να ισχύει... δεν λέει και πολλά.

Το θέμα είναι η συμφωνία με τη Ρόμα, αλλά κυρίως οι "τζαλορόσι" να δεχτούν να πουλήσουν τον καλύτερο αμυντικό τους στον πιο μισητό αντίπαλο.

Προφανώς το κόστος ξεκινά απ'τα 30.000.000 ευρώ, ενώ αυτό που θα πρέπει κυρίως να σκεφτεί ο Μανωλάς πως αν κάνει την κίνηση αυτή, θα πάει μεν σε μία ακόμη σπουδαιότερη ομάδα, αλλά θα "γκρεμίσει" τα πάντα όσον αφορά στις σχέσεις του με τη Ρόμα, καθώς όπως προαναφέραμε, η Γιουβέντους είναι ο εχθρός!

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Γιατί το να μένεις σε σχέση παχαίνει

Εργένηδες όλου του κόσμου, μπορείτε να αρχίσετε τα πανηγύρια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24