ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φέρντιναντ: "Δεν μου έβαζε videos με τον Τζαγκιέλκα ο Μόγιες αλλά..."

Φέρντιναντ: "Δεν μου έβαζε videos με τον Τζαγκιέλκα ο Μόγιες αλλά..."
DOMINIC LIPINSKI/PA VIA AP

Ο Ρίο Φέρντιναντ διέψευσε τη φήμη που κυκλοφόρησε πως ο Ντέιβιντ Μόγιες τον έβαζε να βλέπει videos του Κρις Τζαγκιέλκα, ωστόσο δεν αρνήθηκε πως είχε αρκετές κόντρες με τον πρώην προπονητή του στα αποδυτήρια.

Ο Ντέιβιντ Μόγιες όχι μόνο δεν κατάφερε να συνεχίσει το απίστευτα παραγωγικό έργο του Σερ Άλεξ Φέργκιουστον στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όταν πήρε τη σκυτάλη το 2013, αλλά δεν μπόρεσε να κλείσει καν μία σεζόν στον πάγκο της, με τους κόκκινους διαβόλους να διακόπτουν απότομα τη συνεργασία μαζί του.

Αιτία φυσικά τα καταστροφικά αποτελέσματα που είχαν φέρει την άλλοτε κραταιά Γιουνάιτεντ στην 7η θέση της Premier League, με τον Σκωτσέζο τεχνικό να χρεώνεται μάλιστα κατά την άρον-άρον έξοδό του από το "Ολντ Τράφορντ" και ένα... ατόπημα.

Αυτό που είχε να κάνει με τον Ρίο Φέρντιναντ, με τον αστικό θρύλο να αναφέρει πως ο πρώην σέντερ μπακ της Γιουνάιτεντ είχε γίνει πυρ και μανία με τον Μόγιες, όταν ο Σκωτσέζος του είχε φέρει να δει videos με τον Φιλ Τζαγκιέλκα, για να βελτιώσει το παιχνίδι του.

Τώρα, αρκετά χρόνια μετά το διαζύγιο του Μόγιες, ο Ρίο Φέρντιναντ ρωτήθηκε εκ νέου για εκείνη τη φήμη που οργίαζε για κάποια εποχή στο Νησί, για να αποφασίσει να την τελειώσει μία και καλή.

"Για να είμαι ειλικρινής, δεν ξέρω από πού προέκυψε όλο αυτό, είναι κάτι που ποτέ δεν συνέβη. Ο Φιλ Τζαγκιέλκα ήταν ένας πολύ καλός παίκτης αλλά δεν μας έδειξε videos από εκείνον για να μας πει πώς να παίζουμε.

Φέρντιναντ: "Δεν μου έβαζε videos με τον Τζαγκιέλκα ο Μόγιες αλλά..."
AP PHOTO/JON SUPER, FILE

Πιστεύω ότι κάποιος ονειρεύτηκε αυτό το γεγονός και έβγαλε τη φήμη που εξαπλώθηκε", δήλωσε ο Φέρντιναντ, με τον παλαίμαχο αμυντικό να παραδέχεται ωστόσο πως υπήρχαν πολλές κόντρες στα αποδυτήρια της Γιουνάιτεντ επί εποχή Μόγιες στον πάγκο της.

"Αν θέλω να είμαι ειλικρινής, οφείλω να ομολογήσω πως υπήρχαν πολλοί έντονοι διάλογοι ανάμεσα σε μένα, τον Βίντιτς και τον Ντέιβιντ Μόγιες. Δεν συμφωνούσαμε με συγκεκριμένα πράγματα και με τον τρόπο που γίνονταν κάποια πράγματα.

Όπως για παράδειγμα τον τρόπο που αμυνόμασταν στις στημένες φάσεις. Ήθελε συγκεκριμένα πράγματα, δεν συμφωνούσαμε με αυτά που έλεγε. Έτσι είναι πάντως το ποδόσφαιρο.

Νομίζω πως πριν από εμάς, ο Ντέιβιντ Μόγιες θα είχε παρόμοιες διαφωνίες με άλλους παίκτες. Δεν ήμασταν ούτε οι πρώτοι ούτε οι τελευταίοι που είχαμε τέτοια θέματα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ