ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φερέιρα: "Με άλλα μέσα πρωταθλητής ο Ολυμπιακός"

Φερέιρα: "Με άλλα μέσα πρωταθλητής ο Ολυμπιακός"
Ζεσουάλδο Φερέιρα INTIME SPORTS

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα μίλησε στην maisfutebol για το πρωτάθλημα που πήρε με την Ζάμαλεκ, ενώ σε αναφορά του για την Ελλάδα, τόνισε πως ο Ολυμπιακός χρησιμοποιεί άλλα μέσα για να παίρνει τίτλους.

Ενάμιση χρόνο έμεινε στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Οι πράσινοι υπό τις οδηγίες του δεν είχαν και την καλύτερη δυνατή εικόνα με αποτέλεσμα να αποχωρήσει τελικά τον Νοέμβριο του 2012.

Μέχρι τότε, βέβαια, ο έμπειρος τεχνικός πρόλαβε να ζήσει τον... μύθο όπως λέει και η διαφήμιση. Μιλώντας στην maisfutebol, ο έμπειρος τεχνικός άφησε αιχμές κατά του Ολυμπιακού, ενώ στάθηκε και στον τίτλο που κέρδισε με την Ζάμαλεκ.

"Ήθελα πολύ να γίνω πρωταθλητής. Στην Ελλάδα, με τον Παναθηναϊκό, σχεδόν τα κατάφερα, όμως ο Ολυμπιακός χρησιμοποιούσε άλλα μέσα για να κερδίσει τον τίτλο. Πιστεύω πως οι επιτυχίες έρχονται ανεξάρτητα της ποιότητας που έχεις ως προπονητής", είπε αρχικά ο Φερέιρα και συνέχισε:

"Έχουν περάσει έξι χρόνια από τότε και ακόμα δεν μπορώ να το ξεχάσω. Για μένα είναι πολύ σημαντικό που κατάφερα να γίνω ξανά νικητής".

Όσον αφορά το βραβείο του καλύτερου προπονητή στην Αίγυπτο, ο Φερέιρα είπε: "Είναι μοναδικές οι στιγμές γιατί σε ψηφίζουν οι παίκτες. Το βραβείο θέλω να μοιραστώ με τους παίκτες μου, όλους τους ανθρώπους της ομάδας και όσους στάθηκαν στο πλευρό μου όλο αυτό το διάστημα.

Η ομάδα έγινε πρωταθλήτρια μετά από 11 χρόνια, ενώ είμαστε μέσα στους δυο καλύτερους συλλόγους της Αφρικής".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ