ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φέντε Μπάρμπα: Συνεχίζει στην Μπενεβέντο

Lazio's Ciro Immobile, left, and Empoli's Federico Barba fight for the ball during a Serie A soccer match between Lazio and Empoli, at Rome's Olympic Stadium, Sunday, Sept. 25, 2016. (AP Photo/Andrew Medichini)
Lazio's Ciro Immobile, left, and Empoli's Federico Barba fight for the ball during a Serie A soccer match between Lazio and Empoli, at Rome's Olympic Stadium, Sunday, Sept. 25, 2016. (AP Photo/Andrew Medichini) AP

Ο Φεντερίκο Μπάρμπα που απασχόλησε την ΑΕΚ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μπενεβέντο η οποία διεκδικεί με αξιώσεις την άνοδό της στην πρώτη κατηγορία του ιταλικού πρωταθλήματος.

Η Κιέβο Βερόνα ανακοίνωσε την Παρασκευή (24/1) πως ο δανεισμός του Φεντερίκο Μπάρμπα στην Βαγιαδολίδ τερματίστηκε, ενώ παράλληλα η ιταλική ομάδα έδωσε στο φως το κλαμπ στο οποίο θα συνεχίσει ο στόπερ για τον οποίο ενδιαφέρθηκε η ΑΕΚ το προηγούμενο διάστημα.

O Μπάρμπα, λοιπόν, ανακοινώθηκε πως ο Ιταλός κεντρικός αμυντικός θα παίξει στην Μπενεβέντο, ομάδα της Serie B η οποία με 47 βαθμούς στο πρωτάθλημα, είναι το απόλυτο φαβορί για ν' ανέβει στην πρώτη κατηγορία του ιταλικού πρωταθλήματος.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ