ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φενέρμπαχτσε: Ανακοίνωσε Γκάρι Ροντρίγκες

Φενέρμπαχτσε: Ανακοίνωσε Γκάρι Ροντρίγκες

Η Φενέρμπαχτσε ανακοίνωσε την απόκτηση του Γκάρι Ροντρίγκες με τη μορφή διετούς δανεισμού από την Αλ Ιτιχάντ, με τον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ να επιστρέφει στην Τουρκία ύστερα από μόλις έξι μήνες.

Παίκτης της Φενέρμπαχτσε είναι με κάθε επισημότητα ο Γκάρι Ροντρίγκες. Η τουρκική ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του 28χρονου εξτρέμ με τη μορφή διετούς δανεισμού από την Αλ Ιτιχάντ και οψιόν αγοράς ύψους 7.500.000 ευρώ για το καλοκαίρι του 2021.

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ χρειάστηκε χαμηλώσει σημαντικά τις απολαβές του, αφού έπεσε από τα 4.000.000 ευρώ που έπαιρνε στην ομάδα της Σαουδικής Αραβίας στα 2.000.000 ευρώ προκειμένου να ολοκληρωθεί το deal.

Η μεταγραφή του ποδοσφαιριστή από το Πράσινο Ακρωτήρι προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στη γειτονική χώρα, με τους οπαδούς της Γαλατασαράι να τον απειλούν μέσω μηνυμάτων στα social media, επειδή αποφάσισε να πάει στη μισητή αντίπαλο.

Την περσινή σεζόν, ο Ροντρίγκες σημείωσε πέντε γκολ και μοίρασε πέντε ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα των Γαλατασαράι και Αλ Ιτιχάντ.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ