ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φέγενοορντ: Ανανέωσε μέχρι το 2021 ο Άντβκοκαατ

Feyenoord's head coach Dick Advocaat stands by the bench before the start of the Europa League group G soccer match between FC Porto and Feyenoord at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Thursday, Dec. 12, 2019. (AP Photo/Miguel Angelo Pereira)
Feyenoord's head coach Dick Advocaat stands by the bench before the start of the Europa League group G soccer match between FC Porto and Feyenoord at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Thursday, Dec. 12, 2019. (AP Photo/Miguel Angelo Pereira) AP

Η Φέγενοορντ ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Ντικ Άντβοκαατ μέχρι το καλοκαίρι του 2021, με τον 72χρονο τεχνικό να εξαργυρώνει την αναμόρφωση της ολλανδικής ομάδας από την στιγμή που ανέλαβε τις τύχες της.

Προπονητής της Φέγενοορντ μέχρι το καλοκαίρι του 2021 θα παραμείνει ο Ντικ Άντβοκαατ. Η ολλανδική ομάδα ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον 72χρονο τεχνικό γι' ακόμα ένα χρόνο, καθώς το υπάρχον ολοκληρωνόταν το προσεχές καλοκαίρι.

Ο Άντβοκαατ ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της πρωταθλήτριας του 2017 τον περασμένο Οκτώβριο, σε μία περίοδο που η ομάδα βρισκόταν σε τραγική αγωνιστική κατάσταση, και κατάφερε να την επαναφέρει σε τροχιά Ευρώπης.

Μάλιστα, αν το πρωτάθλημα συνεχιστεί κανονικά δεν αποκλείεται να κυνηγήσει και τον τίτλο, αφού βρίσκεται στο -6 από τον Άγιαξ και την Άλκμααρ που οδηγούν την "κούρσα". Σε 21 αγώνες με τον Άντβοκαατ στο τιμόνι, η Φέγενοορντ έχει 15 νίκες, πέντε ισοπαλίες και μόλις μία ήττα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο έμπειρος προπονητής είχε ξαναβρεθεί στην ολλανδική ομάδα τη σεζόν 2015/16, έχοντας το ρόλο του συμβούλου της διοίκησης. Κατά το παρελθόν, έχει καθίσει σε σημαντικούς πάγκους ομάδων, όπως ήταν εκείνοι της εθνικής Ολλανδίας, της Αϊντχόφεν, της Ζενίτ, της Φενέρμπαχτσε, της Σάντερλαντ, της Γκλάντμπαχ, αλλά και της Ρέιντζερς.

Η ανακοίνωση:

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ