ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φαν Πέρσι: "Εμείς θα είχαμε νικήσει 11-2 την Γιουβέντους"

Substitute player Netherlands' Robin van Persie laughs as he waits for the start of the Euro 2016 qualifying soccer match between Netherlands and Iceland, at the ArenA stadium, in Amsterdam, Netherlands, Thursday, Sept. 3, 2015. Iceland won the match with a 1-0 score. (AP Photo/Peter Dejong)
Substitute player Netherlands' Robin van Persie laughs as he waits for the start of the Euro 2016 qualifying soccer match between Netherlands and Iceland, at the ArenA stadium, in Amsterdam, Netherlands, Thursday, Sept. 3, 2015. Iceland won the match with a 1-0 score. (AP Photo/Peter Dejong) AP PHOTO/PETER DEJONG

Ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι δεν θαμπώθηκε από την πρόκριση του Άγιαξ στους "4" του Champions League και βρήκε την ευκαιρία να πετάξει το καρφί του για την Γιουβέντους.

Οι παίκτες του Έρικ Τεν Χαγκ πήραν φόρα αποκλείοντας την Ρεάλ Μαδρίτης στον πρώτο νόκ-άουτ γύρο του Champions League και απογειώθηκαν στα προημιτελικά, όταν και πέταξαν εκτός συνέχειας την Γιουβέντους για να βρεθούν εκείνοι μεταξύ των τεσσάρων κορυφαίων ομάδων του θεσμού.

Το γεγονός πάντως αυτό δεν ήταν αρκετό στον Ρόμπιν Φαν Πέρσι για να τον κάνει να υποκλιθει στον Άγιαξ, με τον βετεράνο επιθετικό της Φέγενορντ να φερνει στη μνήμη του το θρίαμβο της ομάδας του με 6-2 επί του Αίαντα για το πρωτάθλημα πριν μερικούς μήνες, και να "καρφώνει" την Γιουβέντους.

"Τώρα πολλοί είναι εκείνοι που θα βλέπουν με διαφορετικό τρόπο το δικο μας 6-2 κόντρα στον Άγιαξ τον Ιανουάριο... με την Γιουβέντους θα είχαμε νικήσει 11-2", τόνισε στην De Telegraaf", για να προσθέσει:

"Είμαι σίγουρος ότι η επόμενη αντίπαλος του Άγιαξ στο Champions League, η Τότεναμ, θα είναι πολύ καλά συγκεντρωμένη. Δεν ξέρω αν οι άλλες ομάδες που αντιμετώπισε ο Άγιαξ ήταν συγκεντρωμένες".

Σημειώνεται πως ο Φαν Πέρσι σημείωσε δύο γκολ στο ιστορικό 6-2 της Φέγενορντ επί του Άγιαξ στις 27 Ιανουαρίου, με τον 35χρονο Ολλανδό επιθετικό να έχει γνωστοποιήσει πως στο τέλος της φετινής σεζον θα κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

Photo Credits: AP Photo/Peter Dejong

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ