ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φαλκάο: Ναυάγιο με Γαλατασαράι, στη γωνία η Βαλένθια

Monaco forwarder Radamel Falcao gestures during the Champions League Group A soccer match between Monaco and Club Brugge at the Louis II stadium in Monaco, Tuesday, Nov. 6, 2018. (AP Photo/Claude Paris)
Monaco forwarder Radamel Falcao gestures during the Champions League Group A soccer match between Monaco and Club Brugge at the Louis II stadium in Monaco, Tuesday, Nov. 6, 2018. (AP Photo/Claude Paris) AP

Την ώρα που η μετακίνηση του Ραδαμέλ Φαλκάο στη Γαλατασαράι έμοιαζε δρομολογημένη, ο Κολομβιανός έκανε πίσω τελευταία στιγμή. Στη γωνία η Βαλένθια για τον Τίγρε, ποντάροντας στην καλή σχέση με τον Ζόρζε Μέντες.

Δεν θ' αγωνιστεί με τη φανέλα της Γαλατασαράι ο Ραδαμέλ Φαλκάο. Ο 33χρονος Κολομβιανός επιθετικός αποφάσισε να διακόψει τις διαπραγματεύσεις με την ομάδα της Κωνσταντινούπολης, την ώρα που η μετακίνησή του έμοιαζε δρομολογημένη κι εκκρεμούσε μόνο η ημερομηνία του ταξιδιού του στη γειτονική χώρα.

Μετά το οριστικό ναυάγιο με την τσιμπόμ, ο Τίγρε μένει στη Μονακό μέχρι να... φύγει στις εναπομείνασες ημέρες της μεταγραφικής περιόδου. Φαβορί σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα, AS, είναι η Βαλένθια.

Οι νυχτερίδες προσέγγισαν και στο παρελθόν τον Φαλκάο, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Πλέον, ποντάρουν στον πανίσχυρο ατζέντη του, Ζόρζε Μέντες, ο οποίος έχει ισχυρά ερείσματα μέσα στην ισπανική ομάδα.

Σύμφωνα με γαλλικά και ισπανικά ΜΜΕ αναμένονται άμεσα εξελίξεις, μετά το τέλος της αγωνιστικής σε Ligue 1 και Primera.

Photo credits: AP Images

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ