ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Φαινόμενο" και στα 12 του χρόνια ο Μέσι

"Φαινόμενο" και στα 12 του χρόνια ο Μέσι

Ο Λιονέλ Μέσι είχε αρχίσει να ξεδιπλώνει από πολύ μικρός το σούπερ ποδοσφαιρικό ταλέντο του. Δείτε τον σε ένα σπάνιο video από το 1999 όπου σκόραρε με τη φανέλα της Νιούελς Ολντ Μπόις!

Ο Λιονέλ Μέσι δεν περίμενε να μπει στα χρόνια της εφηβείας και να δείξει στη Μπαρτσελόνα τις εκπληκτικές του δυνατότητες καθώς μάγευε από πολύ μικρός τους πάντες φορώντας τη φανέλα της Νιούελς Ολντ Μπόις.

Την Παρασκευή (27/11) η ιστοσελίδα "Goal.com" έδωσε στον σούπερ σταρ των "μπλαουγκράνα" τον τίτλο του κορυφαίου παίκτη για το 2015 μέσα από μία λίστα με 50 παίκτες και στο πλαίσιο της βράβευσής του έβγαλε στη δημοσιότητα ένα video που δεν είχε δει μέχρι πρότινος το φως της δημοσιότητας.

"Φαινόμενο" και στα 12 του χρόνια ο Μέσι

Σε αυτό βλέπουμε τον Μέσι σε ηλικία 12 ετών να σκοράρει με τη φανέλα της Νιούελς Ολντ Μπόις, για να μαζέψει αμέσως μετά τη μπάλα από τα δίχτυα και να τη στήσει στη σέντρα για να επιτεθεί ξανά!

Check out this rare footage of Leo Messi strutting his skills as a super-talented 12-year-old!

Posted by Goal.com UK on  Friday, November 27, 2015

Υπενθυμίζεται πως ο "Pulga" εντάχτηκε στα τμήματα υποδομής της Νιούελς σε ηλικία 6 ετών και στα έξι χρόνια που έμεινε στην ομάδα από το Ροσάρι πέτυχε σχεδόν 500 τέρματα με την ομάδα της καρδιάς του.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ