ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έβερτον: Θέλει επέκταση συμβολαίου με Κάλβερτ-Λιούιν λόγω Γιουνάιτεντ

Everton's Dominic Calvert-Lewin, right, celebrates scoring against Newcastle United during the English Premier League soccer match at St James' Park, Newcastle, England, Saturday Dec. 28, 2019. (Owen Humphreys/PA via AP)
Everton's Dominic Calvert-Lewin, right, celebrates scoring against Newcastle United during the English Premier League soccer match at St James' Park, Newcastle, England, Saturday Dec. 28, 2019. (Owen Humphreys/PA via AP) OWEN HUMPHREYS/PA VIA AP

Το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Ντόμινικ Κάλβερτ-Λιούιν έχει θορυβήσει τους ανθρώπους της Έβερτον, που είναι έτοιμοι να μπουν σε διαπραγματεύσεις με τον Άγγλο φορ για την επέκταση της συνεργασίας τους.

Η άφιξη του Κάρλο Αντσελότι στον πάγκο της Έβερτον έχει φέρει ευεργετικά αποτελέσματα στην ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ αν αναλογιστεί κανείς πως μετράει 2 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια (1-0 με Μπέρνλι εντός και 2-1 με Νιούκαστλ εκτός) και ο παίκτης που μοιάζει αναγεννημένος όσο κανείς άλλος είναι ο Ντόμινικ Κάλβερτ-Λιούιν.

Ο 22χρονος φορ έχει χαρίσει έξι πόντους στα ζαχαρωτά σκοράροντας και τα τρία γκολ που έχουν πετύχει στα δύο τελευταία παιχνίδια και ο Κάρλο Αντσελότι δεν είχε τον παραμικρό δισταγμό να τον επαινέσει δημόσια, τονίζοντας πως θα στηριχτεί πάνω του όσον αφορά στην επίθεση της Έβερτον.

Η στήριξη πάντως της Έβερτον στον παίκτη δεν περιορίζεται μόνο στα λόγια του Αντσελότι αλλά αφορά και την συμπεριφορά της διοίκησης προς το πρόσωπό του, με τα ρεπορτάζ από το Νησί να αναφέρουν πως οι μπλε του Λίβερπουλ θέλουν με το ξεκίνημα του 2020 να ανοίξουν κύκλο διαπραγματεύσεων για να επεκτείνουν τη συνεργασία τους μαζί του.

Liverpool's Virgil van Dijk, left, challenges for the ball with Everton's Dominic Calvert-Lewin during the English Premier League soccer match between Everton and Liverpool at Goodison Park in Liverpool, England, Sunday, March 3, 2019. (AP Photo/Rui Vieira)
Liverpool's Virgil van Dijk, left, challenges for the ball with Everton's Dominic Calvert-Lewin during the English Premier League soccer match between Everton and Liverpool at Goodison Park in Liverpool, England, Sunday, March 3, 2019. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Ο γεννημένος στο Σέφιλντ επιθετικός έχει συμβόλαιο μεχρι το καλοκαίρι του 2023 ωστόσο οι άνθρωποι της Έβερτον θέλουν αφενός να τον επιβραβεύσουν για τη διαρκή άνοδό του και αφετέρου να διασφαλίσουν πως δεν πρόκειται να τον χάσουν.

Υπάρχει μάλιστα μία ομάδα που εμφανίζεται ως πολύ σοβαρός μνηστήρας, με την Sun να αποκαλύπτει πως μετά το ναυάγιο της μεταγραφής του Έρλινγκ Χάαλαντ (επέλεξε την Ντόρτμουντ), ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ καλοβλέπει την περίπτωση του Κάλβερτ-Λιούιν και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προτίθεται να στρώσει στο τραπέζι 50.000.000 λίρες για να τον ντύσει στα κόκκινα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ