ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εβερτον: Και Ζαρντίμ και Περέιρα στη λίστα για αντί-Σίλβα

FILE - In this file photo dated Wednesday, April 4, 2018, Monaco's head coach Leonardo Jardim looks on prior to his French League One soccer match against Rennes, in Rennes, western France. Monaco is under pressure Saturday April 28, 2018, from Lyon and Marseille in the fight for second place and an automatic place in next seasons Champions League. (AP Photo/David Vincent, FILE)
FILE - In this file photo dated Wednesday, April 4, 2018, Monaco's head coach Leonardo Jardim looks on prior to his French League One soccer match against Rennes, in Rennes, western France. Monaco is under pressure Saturday April 28, 2018, from Lyon and Marseille in the fight for second place and an automatic place in next seasons Champions League. (AP Photo/David Vincent, FILE) AP PHOTO/DAVID VINCENT, FILE

Ανάμεσα στα ονόματα που τσεκάρει η διοίκηση της Έβερτον ως αντικαταστάτες του Μάρκο Σίλβα είναι και αυτά των Λεονάρντο Ζαρντίμ και Βίτορ Περέιρα. Πορτογαλικό τρίγωνο με αέρα Ολυμπιακού στο Μερσεϊσάιντ.

Ο Μάρκο Σίλβα αποτελεί παρελθόν από την Έβερτον εδώ και μερικές ημέρες και τα "ζαχαρωτά" αναζητούν τον επόμενο προπονητή τους. Ο υπηρεσιακός Ντάνκαν Φέργκιουσον νίκησε την Τσέλσι, κέρδισε πόντους ώστε να του εμπιστευτούν την ομάδα, αλλά σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα το κλαμπ συνεχίζει να ψάχνει μία καλή περίπτωση προπονητή.

Και μεταξύ των δημοσιευμάτων, λοιπόν, εντοπίζουμε το εξής ενδιαφέρον για το ελληνικό κοινό. Τρεις πρώην προπονητές του Ολυμπιακού εμπλέκονται με την αγγλική ομάδα. Ο πρώτος είναι ο Μάρκο Σίλβα που απολύθηκε και οι άλλοι δύο είναι οι Λεονάρντο Ζαρντίμ και Βίτορ Περέιρα οι οποίοι εξετάζονται ως διάδοχοι του συμπατριώτη τους.

Από εκεί και πέρα, οι Άγγλοι αναφέρουν στα ρεπορτάζ τους ότι στην Έβερτον θέλουν με ιδιαίτερη ζέση τον Έρικ τεν Χαγκ, όμως η περίπτωσή του είναι απίστευτα δύσκολη, διότι τον θέλουν μεγάλες ομάδες της Ευρώπης. Επίσης, αρέσει και ο Γερμανός Ραλφ Ράνγκνικ, όπως και ο Μαρθελίνο που τ' όνομά του έχει συνδεθεί τελευταία με την Άρσεναλ για την διάδοχη κατάσταση μετά από την απομάκρυνση του Ουνάι Έμερι.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ