ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εθνική Κροατίας U21: Θετικός στον κορονοϊό ο Μπίσκαν, με τον προπονητή της Κ17 κόντρα στην Ελπίδων

Εθνική Κροατίας U21: Θετικός στον κορονοϊό ο Μπίσκαν, με τον προπονητή της Κ17 κόντρα στην Ελπίδων

Η ομοσπονδία της Κροατίας ανακοίνωσε πως ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελπίδων, Ιγκόρ Μπίσκαν, και ένα ακόμη μέλος του τιμ είναι θετικοί στον κορονοϊό λίγες μέρες πριν το ματς με την αντίστοιχη ομάδα της Ελλάδας στις 3 Σεπτεμβρίου.

Πρόβλημα ενόψει της αναμέτρησης ανάμεσα στην Εθνική ομάδα της Ελπίδων της Κροατίας με την αντίστοιχη της Ελλάδας στις 3 Σεπτεμβρίου προέκυψε με βάση την επίσημη ενημέρωση από την ομοσπονδία της Κροατίας.

Σύμφωνα με αυτή σε τεστ που έγιναν για τον κορονοϊό ο τεχνικός της ομάδας, Ιγκόρ Μπίσκαν, βρέθηκε θετικός στον ιό, είναι ασυμπτωματικός και άρα δεν μπορεί να βρεθεί στον πάγκο των Κροατών για τα επερχόμενα παιχνίδια για την Ελπίδων. Και σύμφωνα με τους Κροάτες όλο το τιμ, πλην του Φιλίποβιτς, επειδή είχαν στενή σχέση με τον Μπίσκαν θα μπουν σε απομόνωση για δεκατέσσερις μέρες.

Η ομοσπονδία της Κροατίας πήρε μέρος πως ο τεχνικός της U17 των Κροατών, Τόμισλαβ Ρουκάβινα, και ο στενός του συνεργάτης θα αναλάβουν την Εθνική ομάδα της Ελπίδων σε αυτή την περίπτωση.

Φυσικά όπως καταλαβαίνει κανείς τα κρούσματα αυτά δημιουργούν μια ανησυχία στις τάξεις των Ελλήνων διεθνών αναφορικά με τη διεξαγωγή η όχι του αγώνα καθώς οι παίκτες της Ελπίδων της Κροατίας θα κάνουν τεστ κορονοϊού τη Δευτέρα (31/8). Η ομοπονδία της Ελλάδας παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις και θα περιμένει για να δει τι θα γίνει.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ