ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εθνική Γυναικών Γερμανίας: "Δεν έχουμε μπάλες, αλλά ξέρουμε να τις χρησιμοποιούμε"

Germany's players celebrate after scoring their second goal during the final match of the women's Olympic football tournament between Germany and Sweden at the Maracana stadium in Rio de Janeiro, Brazil, Friday Aug. 19, 2016. Germany won gold medal after beating Sweden 2-1.(AP Photo/Luca Bruno)
Germany's players celebrate after scoring their second goal during the final match of the women's Olympic football tournament between Germany and Sweden at the Maracana stadium in Rio de Janeiro, Brazil, Friday Aug. 19, 2016. Germany won gold medal after beating Sweden 2-1.(AP Photo/Luca Bruno) AP

Η εθνική ομάδα γυναικών της Γερμανίας παρουσίασε ένα καταπληκτικό σποτάκι για την παρουσίαση της συμμετοχής της στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Γαλλίας

Το Παγκόσμιο Κύπελλο γυναικών θα λάβει χώρα στη Γαλλία από τις 7 Ιουνίου έως τις 7 Ιουλίου, όμως λίγοι το γνωρίζουν. Η εθνική Γερμανίας, η οποία είναι μία πολύ πετυχημένη ομάδα με δύο παγκόσμια και οκτώ πανευρωπαϊκά, τόνισε αυτή ακριβώς την έλλειψη προβολής.

Με ένα τρομερό σποτάκι που δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό της "Deutsche Welle" στο Twitter, η εθνική γυναικών της Γερμανίας παρουσίασε τη συμμετοχή της στο Μουντιάλ. Οι παίκτριες της "Μάνσαφτ" στάθηκαν στο γεγονός ότι αγωνίζονται για ένα έθνος που αγνοεί την ύπαρξη τους και τις επιτυχίες τους.

Επιπλέον, αντέκρουσαν όλες τις προκαταλήψεις που τις θέλουν να έρχονται στον κόσμο μόνο για να γεννούν ή να φροντίζουν το σπίτι και διαβεβαίωσαν για ένα πράγμα, ότι μπορεί να μην έχουν "μπάλες", αλλά ξέρουν πώς να τις χρησιμοποιούν και θα τα δώσουν όλα στο Παγκόσμιo: "Δεν έχουμε... μπάλες, αλλά γνωρίζουμε πως να τις χρησιμοποιούμε".

Μερικές από τις πετυχημένες ατάκες που ακούγονται στο video αναφέρουν: " Παίζουμε για ένα έθνος που δεν γνωρίζει τα ονόματά μας..."

Στη συνέχεια, μάλιστα, γίνεται ένα φοβερό "δέσιμο" με τις αθλήτριες να φορούν τα ποδοσφαιρικά τους και να ακούγονται τα εξής λόγια: "Μας αρέσουν τα ψηλοτάκουνα (καθώς φορούν τα παπούτσια με τις τάπες), οι κάλτσες μέχρι το γόνατο. Μας αρέσει να χορεύουμε (τη στιγμή που ντριμπλάρουν τις αντιπάλους τους)".

Στον επίλογο, οι διεθνείς αθλήτριες της Γερμανίας τονίζουν τα εξής: "Μην ανησυχείτε! Δεν χρειάζεται να ξέρετε ποιες είμαστε. Να γνωρίζετε μόνο τι θέλουμε. Θέλουμε να παίξουμε το δικό μας παιχνίδι, στο δικό μας ρυθμό."

Δείτε το βίντεο:

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ