ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ESPN: "Συμφώνησε με Los Angeles FC ο Ντε Ρόσι"

Roma midfielder Daniele De Rossi celebrates after scoring his side's first goal during the Champions League round of 16, 2nd leg, soccer match between FC Porto and AS Roma at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Wednesday, March 6, 2019. (AP Photo/Luis Vieira)
Roma midfielder Daniele De Rossi celebrates after scoring his side's first goal during the Champions League round of 16, 2nd leg, soccer match between FC Porto and AS Roma at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Wednesday, March 6, 2019. (AP Photo/Luis Vieira) AP PHOTO/LUIS VIEIRA

Ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι αφήνει την Ευρώπη και μετακομίζει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, με το ESPN να αποκαλύπτει ότι -παρά το φλερτ με την Μπόκα- συμφώνησε με τους Los Angeles FC!

Πριν από αρκετά χρόνια είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή του πως θα ήθελε να κλείσει την καριέρα του στις ΗΠΑ και φαίνεται πως εκείνα τα λόγια του Ντανιέλε Ντε Ρόσι ήταν προφητικά.

Και αυτό γιατί αποχαιρέτησε το φετινό καλοκαίρι την Ρόμα μετά από 18 χρόνια παρουσίας σε αυτήν από τη στιγμή που η διοίκηση των "τζαλορόσι" δεν του ανανέωσε το συμβόλαιο και σύμφωνα με αποκάλυψη του ESPN, οι Los Angeles FC είναι οι κερδισμένοι στη μάχη της απόκτησής του.

Για τον Ντε Ρόσι έδειξε ζωηρό ενδιαφέρον η Μπόκα Τζούνιορς και προσπαθησε μέσω του Νικολάς Μπουρδίσο να τον πείσει να αποδεχτεί την πρότασή της όμως το αμερικανικό δίκτυο υποστηρίζει πως τελικά ήταν η πρόταση της αμερικανικής ομάδας την οποία έκανε αποδεκτή ο 35χρονος Ιταλός μέσος.

Σημειώνεται πως η ομάδα του Λος Άντζελες αγωνίζεται από το 2018 στο MLS και δίνει τους εντός έδρας αγώνες της στο "Banc of California Stadium", που είναι χωρητικότητας 22.000 θεατών.

Photo Credits: AP Photo/Luis Vieira

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ