ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Έσπασαν το αμάξι του Γκέντσογλου στην Κροατία"

"Έσπασαν το αμάξι του Γκέντσογλου στην Κροατία"
EUROKINISSI

Η Χάιντουκ γνώρισε εντός έδρας ήττα και χούλιγκανς της ομάδας επιτέθηκαν κατά παικτών, μεταξύ των οποίων και ο Σάββας Γκέντσογλου.

Η εντός έδρας ήττα της Χάιντουκ από την ουραγό Ρούντες έφερε τριγμούς στις τάξεις της ομάδας, με χούλιγκανς να επιτίθενται σε παίκτες.

Το βράδυ της Πέμπτης, χούλιγκανς που φορούσαν μάσκα βρέθηκαν στη εξώπορτα της πολυκατοικίας του Φρανκ Οχάντα, του Καμερουνέζου πρώην επιθετικού του Ηρακλή Ψαχνών. Οι δράστες πέταξαν αντικείμενα προς την πολυκατοικία, ωστόσο δεν κατάφεραν να προκαλέσουν ζημιές. Πληροφορίες από την Κροατία αναφέρουν ότι επιτέθηκαν και με ρατσιστικές εκφράσεις εναντίον του 26χρονου ποδοσφαιριστή.

Οι αστυνομικοί επενέβησαν αμέσως και συνέλαβαν έναν 23χρονο, ο οποίος, όμως, αφέθηκε ελεύθερος.

Αυτό ήταν το μοναδικό περιστατικό που καταγγέλθηκε στην αστυνομία, ωστόσο σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Κροατίας, υπήρχαν κι άλλα περιστατικά επίθεσης σε παίκτες της Χάιντουκ.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, οι Σάββας Γκέντσογλου, Έντιν Σέχιτς και Ζβόνιμιρ Κόζουλ δέχθηκαν φραστικές επιθέσεις, ενώ οι χούλιγκανς φέρονται να τους έσπασαν τα αυτοκίνητα, κάτι για το οποίο έμαθε ο σύλλογος, ωστόσο προτίμησε να μην το καταγγείλει.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές, πάντως, απουσιάζουν από την εκτός έδρας φιλική αναμέτρηση με αντίπαλο την Τούτσεπι για τα 50 χρόνια από την ίδρυση της τελευταίας, με το πούλμαν της αποστολής της Χάιντουκ να πραγματοποιεί το ταξίδι συνοδεία δύο οχημάτων της αστυνομίας και δέκα αστυνομικών.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ