ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εσπανιόλ: Απέλυσε τον Αμπελάρδο και ψάχνει για τέταρτο προπονητή φέτος

New Espanyol's head coach Abelardo Fernandez attends the Spanish La Liga soccer match between Espanyol and Barcelona at the RCDE Stadium in Barcelona, Spain, Saturday, Jan. 4, 2020. (AP Photo/Joan Monfort)
New Espanyol's head coach Abelardo Fernandez attends the Spanish La Liga soccer match between Espanyol and Barcelona at the RCDE Stadium in Barcelona, Spain, Saturday, Jan. 4, 2020. (AP Photo/Joan Monfort) AP PHOTO/JOAN MONFORT

Η Εσπανιόλ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον 50χρονο τεχνικό, Αμπελάρδο και βρίσκεται σε αναζήτηση του τέταρτου προπονητή για την εφετινή σεζόν.

Παρελθόν απ' την τεχνική ηγεσία της Εσπανιόλ αποτελεί ο Αμπελάρδο. Οι Καταλανοί ανακοίνωσαν τη λύση της συνεργασίας τους με τον 50χρονο τεχνικό, ο οποίος είχε αναλάβει τον περασμένο Δεκέμβριο και σε 17 αγώνες μέτρησε πέντε νίκες, πέντε ισοπαλίες και επτά ήττες.

Η ήττα με 1-0 απ' την Μπέτις την Πέμπτη (25/06) αποτέλεσε το "κύκνειο άσμα" του Ισπανού τεχνικού στην τεχνική ηγεσία της Εσπανιόλ, η οποία είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 24 βαθμούς και στο -8 απ' την 17η Έιμπαρ, δείχνοντας πως πολύ δύσκολα θα γλιτώσει τον υποβιβασμό.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Καταλανοί αναζητούν τον τέταρτο προπονητή την εφετινή σεζόν, καθώς η χρονιά άρχισε με τον Νταβίντ Γκαγέγκο που απολύθηκε στις 7 Οκτωβρίου, ακολούθησε ο Πάμπλο Ματσίν που αποχώρησε στις 23 Δεκεμβρίου και στη συνέχεια ο Αμπελάρδο που έφυγε πριν από λίγες ώρες.

Photo Credits: AP Photo/Joan Monfort

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ