ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εσιέν: "Σύντομα θα αποσυρθώ από το ποδόσφαιρο"

Chelsea's Michael Essien controls the ball during their English League Cup soccer match between Arsenal and Chelsea at the Emirates stadium in London Tuesday, Oct. 29, 2013. (AP Photo/Alastair Grant)
Εσιέν Τσέλσι (AP Photo/Alastair Grant) AP

Τέλος στην 20ετή πορεία του στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο σκέφτεται να δώσει ο Μίκαελ Εσιέν, όπως ανακοίνωσε με δηλώσεις του σε ιστοσελίδα της χώρας του.

Ο Μίκαελ Εσιέν, ο οποίος τη χρονιά 2015-2016, αγωνίστηκε και στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, έχει μια πλούσια ποδοσφαιρική καριέρα 20 ετών, αγωνιζόμενος, μεταξύ άλλων, σε Λιόν, Τσέλσι, Ρεάλ Μαδρίτης και Μίλαν. Με τους "μπλε" του Λονδίνου, μάλιστα, κατέκτησε το 2012 και το Champions League.

Επιπρόσθετα, ο 35χρονος Γκανέζος έχει αγωνιστεί και με την εθνική ομάδα της χώρας του μετρώντας 58 εμφανίσεις και 9 γκολ, δίνοντας το "παρών" και σε 2 Παγκόσμια Κύπελλα (2006, 2014).

Ωστόσο, με τους συνεχόμενους τραυματισμούς και με τον ίδιο να βαδίζει προς το 36ο έτος της ηλικίας του, σκέφτεται σύντομα να αποσυρθεί από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Με δηλώσεις σε μέσα της πατρίδας του ανέφερε χαρακτηριστικά: "Παίζω ακόμα ποδόσφαιρο στην Ινδονησία αλλά σκέφτομαι σύντομα να αποσυρθώ. Αυτό που σκέφτομαι τώρα είναι το τι θα κάνω στη συνέχεια. Δεν έχω στα σχέδιά μου να γίνω προπονητής, ωστόσο, ίσως κάνω κάτι σχετικό με το ποδόσφαιρο".

Photo credits: (AP Photo/Alastair Grant)

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ