ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ερυθρός Αστέρας: Σειρήνες από Σαουδική Αραβία για Μπεν

Napoli defender Kalidou Koulibaly, right, challenges for the ball with Red Star's El Fardou Ben Nabouhane during the Champions League group C soccer match between Red Star and Napoli, in Belgrade, Serbia, Tuesday, Sept. 18, 2018. (AP Photo/Darko Vojinovic)
Napoli defender Kalidou Koulibaly, right, challenges for the ball with Red Star's El Fardou Ben Nabouhane during the Champions League group C soccer match between Red Star and Napoli, in Belgrade, Serbia, Tuesday, Sept. 18, 2018. (AP Photo/Darko Vojinovic) AP PHOTO/DARKO VOJINOVIC

Ο Μοχάμεντ Μπεν έχει εντυπωσιάσει με την παρουσία του στον Ερυθρό Αστέρα εδώ και 1,5 χρόνο και τώρα είναι έτοιμος να εξαργυρώσει αυτές τις εμφανίσεις με μεταγραφή στην Σαουδική Αραβία.

Στη χώρα μας ίδρωσε και με το παραπάνω τη φανέλα αγωνιζόμενος σε Βέροια, Ολυμπιακό, Λεβαδειακό και Πανιώνιο, ωστόσο η ομάδα στην οποία έκανε το παραπάνω βήμα ο Μπεν ήταν χωρίς αμφιβολιά ο Ερυθρός Αστέρας.

Ο επιθετικός από τις Κομόρες είναι μέλος της ομάδας του Βελιγραδίου από τον Ιανουάριο του 2018 και θεωρείται από τις καλύτερες μεταγραφές που έχει πραγματοποιήσει ο Αστέρας τα τελευταία χρόνια, με τα ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα να αναφέρουν πάντως ότι ετοιμάζει βαλίτσες.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας "The Journal", ο παίκτης έχει στα χέρια του μία δελεαστική πρόταση από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, ενώ και ο Αστέρας φέρεται ικανοποιημένος καθώς από το επικείμενο deal είναι έτοιμος να βάλει κοντά στα 2.000.000 ευρώ στα ταμεία του.

Ποσό διόλου ευκαταφρόνητο αν αναλογιστεί κανείς πως το συμβόλαιο του Μπεν λήγει τον Ιούνιο του 2020 και από τις αρχές του νέου έτους θα μπορεί να διαπραγματευτεί ελεύθερα τη μεταγραφή του, με τους ανθρώπους του Αστέρα να εκτιμούν πως τα χρήματα είναι αρκετά καλά για έναν παίκτη που έχει πατήσει ήδη τα 30 του χρόνια.

Photo Credits: AP Photo/Darko Vojinovic

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ