ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ερυθρός Αστέρας: Εκτός ομάδας Ζαντέρ και Κάνιας

Red Star's Jose Canas. left, challenges for the ball with Olympiakos' Mady Camara during the Champions League group B soccer match between Red Star and Olympiacos, in Belgrade, Serbia, Tuesday, Oct.1, 2019. (AP Photo/Darko Vojinovic)
Red Star's Jose Canas. left, challenges for the ball with Olympiakos' Mady Camara during the Champions League group B soccer match between Red Star and Olympiacos, in Belgrade, Serbia, Tuesday, Oct.1, 2019. (AP Photo/Darko Vojinovic) AP

Ο Ζαντέρ που έκανε το πέναλτι κόντρα στον Ολυμπιακό, ο Κάνιας, καθώς και οι Σίμιτς, Γέφτοβιτς, θεωρούνται ξένο σώμα για τον Ερυθρό Αστέρα και σύμφωνα με τον σερβικό τύπο δεν θα φορέσουν ξανά τη φανέλα της ομάδας.

Μπορεί το θέμα με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς - δεν έδωσε το παρών στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη με την Τσουκαρίτσκι - να μην έχει ξεκαθαρίσει για τον Ερυθρό Αστέρα, αλλά ραγδαίες εξελίξεις έχουν δρομολογηθεί στην ομάδα του Βελιγραδίου.

Σύμφωνα με τον σερβικό Τύπο οι ερυθρόλευκοι τελειώνουν άμεσα τέσσερις παίκτες τους. Όπως αναφέρει η σελίδα Novosti οι Ζαντέρ, Χοσέ Κάνιας, Βέλικο Σίμιτς, Μίλαν Γέβτοβιτς θεωρούνται ξένο σώμα για την ομάδα και δεν πρόκειται να φορέσουν ξανά τη φανέλα της.

Αναζητείται συγκεκριμένη φόρμουλα για να λύσουν τα συμβόλαιά τους και ήδη αναζητούνται παίκτες για να καλύψουν το κενό τους. Ο πρώτος είναι 31χρονος Βραζιλιάνος αμυντικός που έκανε το πέναλτι με χέρι, το οποίο εκτέλεσε ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί και χάρισε τη νίκη (1-0) και την πρόκριση στους 32 του Europa League για τον Ολυμπιακό (αντίπαλος είναι η Άρσεναλ όπως έγινε γνωστό τη Δευτέρα).

Ο δεύτερος είναι ο Ισπανός πρώην μέσος του ΠΑΟΚ, ο οποίος δεν ανανέωσε με τον Δικέφαλο το περασμένο καλοκαίρι, και έχει απογοητεύσει στην εξάμηνη θητεία του με τον Ερυθρό Αστέρα. Παρελθόν θ' αποτελέσουν επίσης ο μέσος Βέλικο Σίμιτς (2 γκολ σε 13 συμμετοχές) και ο Μίλαν Γέβτοβιτς (2 γκολ σε 6 συμμετοχές).

Photo credits: AP Images

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ