ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ερυθρός Αστέρας: Ανακοίνωσε τον Κάταϊ

Chicago Fire's Aleksandar Katai moves the ball against Orlando City during the second half of an MLS soccer match, Sunday, Oct. 6, 2019, in Orlando, Fla. (AP Photo/John Raoux)
Chicago Fire's Aleksandar Katai moves the ball against Orlando City during the second half of an MLS soccer match, Sunday, Oct. 6, 2019, in Orlando, Fla. (AP Photo/John Raoux) AP PHOTO/JOHN RAOUX

O Ερυθρός Αστέρας ανακοίνωσε την επιστροφή του Αλεκσάνταρ Κάταϊ, ο οποίος προορίζεται για αντικαταστάτης του Ματέο Γκαρσία που έχει συμφωνήσει με τον Άρη.

Ύστερα από τέσσερα χρόνια σε Ισπανία και MLS, ο Αλεκσάνταρ Κάταϊ επέστρεψε στον Ερυθρό Αστέρα. Η σερβική ομάδα ανακοίνωσαν την απόκτηση του 29χρονου εξτρέμ, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Ματέο Γκαρσιά που έχει συμφωνήσει με τον Άρη.

Ο Κάταϊ αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στους Los Angeles Galaxy, οι οποίοι, όμως, έλυσαν το συμβόλαιο του εξαιτίας των ρατσιστικών μηνυμάτων που δημοσίευσε η σύζυγος του για όσους διαδήλωσαν διαμαρτυρόμενοι για τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ.

Ο 29χρονος εξτρέμ έχει περάσει κι από τη χώρα μας, αγωνιζόμενος με τη φανέλα του Πλατανιά (οχτώ γκολ σε 26 αγώνες) και ΟΦΗ (δύο συμμετοχές), ως δανεικός από τον Ολυμπιακό. Με τον Ερυθρό Αστέρα, στο προηγούμενο πέρασμά του, είχε 31 γκολ και 16 ασίστ σε 68 αγώνες.

Η ανακοίνωση:

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ