ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επίθεση Τιάγκο Σίλβα σε Μέσι με φόντο τη διαιτησία

PSG's Thiago Silva jubilates after his side scored during a Champions League Group A soccer match between Club Brugge and Paris Saint Germain at the Jan Breydel stadium in Bruges, Belgium, Tuesday, Oct. 22, 2019. (AP Photo/Francisco Seco)
PSG's Thiago Silva jubilates after his side scored during a Champions League Group A soccer match between Club Brugge and Paris Saint Germain at the Jan Breydel stadium in Bruges, Belgium, Tuesday, Oct. 22, 2019. (AP Photo/Francisco Seco) AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Ο Τιάγκο Σίλβα εξαπέλυσε μετωπική επίθεση κατά του Λιονέλ Μέσι μετά το φινάλε του Βραζιλια - Αργεντινή, κατηγορώντας τον σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα πως προσπαθεί να επηρεάζει τους διαιτητές.

Ο Λιονέλ Μέσι επέστρεψε δυναμικά στο διεθνές προσκήνιο μετά το τέλος της (τρίμηνης) τιμωρίας του από την CONMEBOL καθώς οδήγησε την Αργεντινή στη νίκη με 1-0 επί της Βραζιλιάς σε φιλική αναμέτρηση των δύο ομάδων στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας, με το φινάλε να βρίσκει πάντως τον Pulga να είναι στο επίκεντρο διαμάχης.

Και αυτό γιατί τσακώθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Βραζιλίας, Τίτε, ζητώντας του με απότομο τρόπο να σταματήσει να διαμαρτύρεται προς τον διαιτητή, με την κίνηση αυτή από πλευράς του Αργεντινού να φέρνει την έντονη αντίδραση του Τιάγκο Σίλβα.

"Ήθελα να κάνει κουμάντο στον αγώνα. Κλώτσησε δύο παίκτες και ο διαιτητής δεν έκανε κάτι. Είχα διαφωνία με τον διαιτητή και συνέχισε να γελάει. Θα πρέπει να αφήνεις τον θαυμασμό στην άκρη.

Προσπαθεί πάντα να αναγκάζει τους διαιτητές να του δίνουν φάουλ σε καλά σημεία εκτός περιοχής.

Argentina's Lionel Messi, right, heads the ball past Brazil's Thiago Silva during a friendly soccer match between Brazil and Argentina at King Fahd stadium in Riyadh, Saudi Arabia, Friday, Nov. 15, 2019. (AP Photo)
Argentina's Lionel Messi, right, heads the ball past Brazil's Thiago Silva during a friendly soccer match between Brazil and Argentina at King Fahd stadium in Riyadh, Saudi Arabia, Friday, Nov. 15, 2019. (AP Photo) AP PHOTO

Μιλήσαμε με μερικούς παίκτες που παίζουν στην Ισπανία, το ίδιο πράγμα συμβαίνει και εκεί, επιδιώκει να ελέγχει το παιχνίδι και τις αποφάσεις των διαιτητών", τόνισε με δηλώσεις του ο στόπερ της Παρί Σεν Ζερμέν, και συνέχισε:

"Στο Champions League δεν έχει αυτό το πλεονέκτημα επειδή οι διαιτητές είναι πιο σκληροί. Δεν προσπαθεί να επιβάλλεται τόσο στο ματς.

Υπάρχουν διαιτητές που, εξαιτίας του θαυμασμού που έχουν για αυτόν, τείνουν να παίρνουν αποφάσεις υπέρ του. Το γεγονός πως δεν είχαμε στην ομάδα μας τον Νεϊμάρ ήταν μειονέκτημα για μας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ