ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επιστροφή στην Μόλντε για τον Σόλσκιερ

Επιστροφή στην Μόλντε για τον Σόλσκιερ
Σόλσκιερ

Στον... τόπο του εγκλήματος επιστρέφει μετά από σχεδόν δυο χρόνια ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, αφού θα καθίσει εκ νέου στον πάγκο της Μόλντε όπου ξεκίνησε την καριέρα του ως πρώτος τεχνικός.

Ο παλαίμαχος άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είδε το όνομα του να γράφεται σε πολλά βρετανικά άρθρα όσον αφορά τις ικανότητες του ως προπονητής. Όλα αυτά ενώ βρισκόταν στα τμήματα υποδομής των "κόκκινων διαβόλων" με τους οποίους κατέκτησε δυο πρωταθλήματα και δυο κύπελλα.

Τον Νοέμβριο του 2010 προς έκπληξη όλων αντί να συνεχίσει στην Αγγλία αποφάσισε να επιστρέψει στην πατρίδα του για λογαριασμό της Μόλντε, υπογράφοντας τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Το ξεκίνημα εντυπωσιακό. Ο Σόλσκιερ κατέκτησε δυο πρωταθλήματα, κι ένα κύπελλο τον Νοέμβριο του 2013 απέναντι στην πανίσχυρη Ρόζενμποργκ. Τον Γενάρη του 2014 ο Νορβηγός άνοιξε επιτέλους τα φτερά του υπογράφοντας συμβόλαιο στην Κάρντιφ του εκκεντρικού προέδρου Βινσέν Ταν ( που άλλαξε τα χρώματα της ομάδας!).

Η σεζόν, ωστόσο, αποδείχθηκε καταστροφική με την Κάρντιφ να υποβιβάζεται στη Championship και τον Σόλσκιερ να αποχωρεί. Αρκετούς μήνες αργότερα, ο 42άχρονος πλέον "δολοφόνος με το αγγελικό πρόσωπο" επέστρεψε στην Μόλντε θέλοντας να κάνει restart στην καριέρα του.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ