ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επιστροφή σε έξι μήνες για Μαρκίζιο

Επιστροφή σε έξι μήνες για Μαρκίζιο

Ο Κλάουντιο Μαρκίζιο υποβλήθηκε σε επέμβαση στο αριστερό γόνατο και η Γιουβέντους θα τον στερηθεί για 6 μήνες. Πλήγμα για εθνική Ιταλίας εν όψει Euro 2016

Η Γιουβέντους ανακοίνωσε των ο Κλάουντιο Μαρκίζιο εγχειρίστηκε με 100% επιτυχία στο αριστερό του γόνατο και πως ο διεθνής μέσος θα επιστρέψει στην δράση σε 6 μήνες.

Ο 30άχρονος μέσος υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στην αναμέτρηση της "Γιούβε" με την Παλέρμο, έτσι η εθνική Ιταλίας έχασε έναν βασικό παίκτη της για το Euro 2016.

Θα χάσει φυσικά την προετοιμασία εν όψει της νέας σεζόν, υπολογίζεται πως από το Νοέμβριο θα είναι ξανά σε θέση να προσφέρει, αλλά για να ξαναβρεί τον εαυτό του ίσως χρειαστεί περισσότερο χρόνο.

Ήδη ο προπονητής της Γιουβέντους, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, εξετάζει περιπτώσεις για να ενισχύσει το κέντρο στην μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού και σε... πρώτο πλάνο είναι οι Λούκας Μπίγλια (Λάτσιο), Εν'Γκολό Καντέ (Λέστερ) και Γιαγιά Τουρέ (Μάντσεστερ Σίτι). Για επιτελικός μέσος πρώτος στόχος είναι ο Οσκάρ (Τσέλσι) και για επίθεση ο Έντινσον Καβάνι (Παρί Σεν-Ζερμέν).

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ