ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επιστρέφουν στη μόδα τα retro παπούτσια των Μπεστ και Πελέ

Επιστρέφουν στη μόδα τα retro παπούτσια των Μπεστ και Πελέ

Τα παπούτσια που έκαναν θραύση στη δεκαετία του 1970, φορεμένα μεταξύ άλλων από τους Πελέ και Τζορτζ Μπεστ, ετοιμάζονται για την επιστροφή τους.

Επιστροφή στο παρελθόν, καθώς μια retro μόδα κερδίζει ξανά έδαφος στο χώρο των ποδοσφαιρικών παπουτσιών.

Τα Stylo Matchmakers, τα οποία έκαναν θραύση στη δεκαετία του 1970 φορεμένα από τους Τζορτζ Μπεστ, Πελέ, Κέβιν Κίγκαν μεταξύ άλλων ετοιμάζονται να κατακτήσουν ξανά την αγορά.

Η ομάδα της Λιντς με παπούτσια Stylo Matchmakers

Εμπνευστής της retro μόδας ο Σκοτ Μάικλς, ο οποίος έχει εργαστεί με επιτυχία σε εταιρίες όπως η L'Oreal και η Weller. "Ρώτησα μερικούς ποδοσφαιριστές εάν θα τους άρεσε η ιδέα να φορέσουν retro ποδοσφαιρικά παπούτσια. Ξεκίνησα μια έρευνα. Όσα περισσότερα πράγματα ανακάλυπτα, τόσο πιο πολύ μου άρεσε.

Οι μεγάλες μάρκες μιλούν μόνο για την τεχνολογία. Ρώτησα, όμως, έναν ποδοσφαιριστή που έπαιξε πρόσφατα για την ενική Αγγλίας και μου είπε ότι δεν είδε κάποια διαφορά στην απόδοσή του".

Πώς θα καταφέρει όμως να μπει "σφήνα" στις μεγάλες εταιρίες; Ο Σκοτ Μάικλς ξεκαθάρισε ότι θα το κάνει αρχικά από τις μικρές ηλικίες:

"Δουλεύουμε με προπονητές και παίκτες από τις ακαδημίες. Μιλάμε και με τους γονείς των παιδιών. Δεν είναι εύκολο, αλλά έχουμε την αισιοδοξία ότι η retro διάθεση θα κυριαρχήσει".

Η αρχή έγινε, ωστόσο. Ο 32χρονος Αυστριακός αριστερός μπακ της Λέστερ, Κρίστιαν Φουκς, ήδη έχει επιστρέψει έμπρακτα στο.. παρελθόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ