ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επιστρέφει στην δράση ο Πίρλο!

Επιστρέφει στην δράση ο Πίρλο!

Την τρέλα του ποδοσφαίρου δύσκολα μπορεί να την αποβάλλει ένας παίκτης που είναι από μικρό παιδί στα γήπεδα και φυσικά ένας τέτοιος είναι και ο Αντρέα Πίρλο που σκέφτεται να αγωνιστεί ξανά!

Τον περασμένο χειμώνα, ο Ιταλός ποδοσφαιριστής Αντρέα Πίρλο είχε πάρει την απόφαση να αποσυρθεί από την ενεργό δράση και να βάλει τέλος σε μία σπουδαία καριέρα.

Όπως μετέδωσε το FOX Sports, ο "μαέστρος" σκέφτεται να φορέσει ξανά το ποδοσφαιρικά του παπούτσια και αγωνιστεί για μόνάχα για ένα ματς με τα χρώματα της Αβολάντε, για την Premier League της Αυστραλίας.

Υπενθυμίζουμε πως ο Ιταλός έχει αποσυρθεί 11 μήνες πριν, οπότε σίγουρα πρόκειται για μία μεγάλη απόφαση για τον ίδιο. Σύμφωνα με όσα μεταδίδονται, η ομάδα της Αυστραλίας έχει προτείνει στον Πίρλο να πληρώνεται ανά παιχνίδι.

Τουτέστιν, θα συμφωνηθεί ανάμεσα τους ένα ποσό ανά ματς (ή ανά λεπτά συμμετοχής) και ανάλογα θα πληρώνεται ο 39χρονος μέσος.

Μένει να δούμε ποια θα είναι η απόφαση του Ιταλού, για το αν θα επιστρέψει ή όχι στην αγωνιστική δράση, έστω και για λίγο.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ