ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επίσημο: Τέλος από τον Ερυθρό Αστέρα ο Μιλόγεβιτς

Επίσημο: Τέλος από τον Ερυθρό Αστέρα ο Μιλόγεβιτς

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς παραχώρησε συνέντευξη Τύπου το μεσημέρι της Πέμπτης όπου έκανε γνωστή την απόφασή του να αποχωρήσει από τον πάγκο του Ερυθρού Αστέρα.

Μετά από 2,5 χρόνια παρουσίας στον πάγκο του Ερυθρού Αστέρα που συνδυάστηκαν με την κατάκτηση δύο πρωταθλημάτων και ισάριθμων συμμετοχών στη φάση των ομίλων του Champions League, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς αποτελεί παρελθόν εδώ και λίγη ώρα από τον πάγκο της σερβικής ομάδας.

Ο 49χρονος τεχνικός παραχώρησε την Πέμπτη συνέντευξη Τύπου -έχοντας δίπλα του αρκετούς από τους διοικούντες τον Αστέρα- και γνωστοποίησε την απόφασή του να αρνηθεί την πρόταση που του έγινε για επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών ως το 2022, με τα σερβικά ΜΜΕ να υποστηρίζουν πως ο Ντέγιαν Στάνκοβιτς είναι φαβορί για να τον διαδεχτεί.

"Πήρα την απόφαση να μην είμαι πια προπονητής του Ερυθρού Αστέρα. Καταρχήν, πριν εξηγήσω την απόφασή μου, θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, τον κύριο Τέρζιτς και τον κύριο Μιλόσεβιτς, επειδή ήταν εκείνοι που ήρθαν στην Αθήνα να μου μιλήσουν.

Ήταν φανταστικά τα 2,5 χρόνια που πέρασα εδώ. Αυτό που θέλω να τονίσω είναι η συνεργασία που είχα με όλα αυτά τα υπέροχα άτομα και τις συμβουλές που μου έδωσαν.

Δεν υπήρχαν προβλήματα μεταξύ μας. Ίσως να έκανα και εγώ λάθη, αλλά όποιος δουλεύει κάνει λάθη", δήλωσε μεταξύ άλλων ο Μιλόγεβιτς, ο οποίος σε ερώτηση για το επόμενο βήμα στην καριέρα του είπε πως "έχω ανάγκη από λίγη ξεκούραση".

ΤΟ ΑΝΤΙΟ ΤΟΥ ΜΙΛΟΓΕΒΙΤΣ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ