ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επίσημο: Στην Qingdao Huanghai ο Τουρέ

Manchester City's Yaya Toure celebrates scoring against West Bromwich Albion during the English Premier League soccer match at the Etihad Stadium, Manchester, England, Tuesday May 16, 2017. (Martin Rickett/PA via AP)
Manchester City's Yaya Toure celebrates scoring against West Bromwich Albion during the English Premier League soccer match at the Etihad Stadium, Manchester, England, Tuesday May 16, 2017. (Martin Rickett/PA via AP) MARTIN RICKETT/PA VIA AP

Μετά από 18 χρόνια στην Ευρώπη ο Γιαγιά Τουρέ αποφάσισε να αλλάξει ήπειρο για να παίξει ποδόσφαιρο, υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας με την κινεζική Qingdao Huanghai.

Είναι πλέον 36 χρόνων και τη μισή του ζωή την έχει περάσει στα γήπεδα της Ευρώπης καθώς από τα 18 του χρόνια και μετά έχει αγωνιστεί σε Μπέβερεν, Μέταλουργκ, Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Σίτι.

Πλέον, στη δύση της καριέρας του, ο Γιαγιά Τουρέ είναι έτοιμος για μία νέα πρόκληση καθώς ήρθε σε συμφωνία με την Qingdao Huanghai και θα συνεχίσει την καριέρα του στη δεύτερη κατηγορία του κινεζικού πρωταθλήματος.

"Από την αρχή της καριέρας μου, πάντα λάτρευα τις προκλήσεις και τώρα αποφάσισα να αποδεχτώ άλλη μία και να γράψω ξανά ιστορία με την Qingdao Huanghai Football Club.

Αυτός είναι ένας πολύ συναρπαστικός νέος σύλλογος με μεγάλες προοπτικές και μοιραζόμαστε την ίδια φιλοσοφία, να παίζουμε πολύ όμορφο ποδόσφαιρο!

Θα ήταν μεγάλη τιμήν να μεγαλώσω και να πετύχω με αυτό το σύλλογο", τόνισε αρχικά ο Τουρέ μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του και συνέχισε:

"Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι πλέον μέρος της οικογένειας της Huanghai εδώ στο Qingdao στην Κίνα. Ο ιδιοκτήτης του συλλόγου, κύριος Γουάνγκ, και όλοι εδώ στο σύλλογο με έκαναν να αισθανθώ σαν στο σπίτι μου.

Οι οπαδοί ήταν επίσης φανταστικοί και μου έδειξαν πολλή αγάπη! Θα ηθέλα να αρπάξω την ευκαιρία και να ευχαριστήσω τον ιδιοκτήτη και το επιτελείο του για τη θερμή υποδοχή τους και τον Κινέζο ατζέντη για τη φροντίδα και την υποστήριξη.

Πιστεύω πως οι εμπειρίες μου στο ποδόσφαιρο θα προσφέρουν κάτι νέο σε αυτόν το αναπτυσσόμενο σύλλογο και μαζί μπορούε να γράψουμε ιστορία!

Ανυπομονώ να αφήσω το ποδόσφαιρό μου να κάνει και πάλι τα μαγικά του. Ας απολαύσουμε μαζί το ποδόσφαιρο"!

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ