ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επίσημο: Στην Henan Jianye ο Χουάν Κάλα

Επίσημο: Στην Henan Jianye ο Χουάν Κάλα

Ανακοινώθηκε από την κινεζική Henan Jianye, η οποία ήθελε και τον Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς, ο Χουάν Κάλα. Τι δήλωσε ο γνωστός από το πέρασμα του στην ΑΕΚ Ισπανός ποδοσφαιριστής.

Άλλος ένας ποδοσφαιριστής που αποφασίζει να κάνει το βήμα από την Ευρώπη στην Κίνα. Ο λόγος για τον Χουάν Κάλα, ο οποίος άφησε την Χετάφε για την Henan Jianye.

Ο παλιός ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2020, με την ομάδα της Μαδρίτης να λαμβάνει 1.500.000 ευρώ.

Ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός έγινε γνωστός από το εξάμηνο πέρασμα του το 2011-12 από την ΑΕΚ, με την οποία είχε 15 συμμετοχές και ένα γκολ. Μάλιστα, ο Κάλα είχε αποτελέσει επιλογή του νυν τεχνικού της Ένωσης, Μανόλο Χιμένεθ.

Πλέον, θα αγωνιστεί στην ασιατική χώρα με την Henan Jianye, η οποία τερμάτισε στην έβδομη θέση στο περσινό πρωτάθλημα. Η νέα ομάδα του Ισπανού ιδρύθηκε το 1994. Ο πιο αναγνωρίσιμος ποδοσφαιριστής στο ρόστερ της είναι ο Ρικάρντο Βαζ Τε, ενώ πριν από λίγες ημέρες κατέθεσε πρόταση για την αγορά του Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς.

Ο 31χρονος Πορτογάλος είναι γνωστός από το πέρασμα του από τα γήπεδα της Αγγλίας με τις Μπόλτον και Γουέστ Χαμ, ενώ έχει και ένα μικρό πέρασμα τη σεζόν 2010-11 από τα μέρη μας με την φανέλα του Πανιωνίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Πρόταση 9.000.000 ευρώ για Πρίγιοβιτς!
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ