ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επίσημο: Στη Βαλένθια ο Σίλεσεν με 35.000.000 ευρώ

Netherlands goalkeeper Jasper Cillessen reacts during the UEFA Nations League semifinal soccer match between Netherlands and England at the D. Afonso Henriques stadium in Guimaraes, Portugal, Thursday, June 6, 2019. (AP Photo/Martin Meissner)
Netherlands goalkeeper Jasper Cillessen reacts during the UEFA Nations League semifinal soccer match between Netherlands and England at the D. Afonso Henriques stadium in Guimaraes, Portugal, Thursday, June 6, 2019. (AP Photo/Martin Meissner) AP

Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε την παραχώρηση του Γιάσπερ Σίλεσεν στη Βαλένθια, με τις "νυχτερίδες" να καταβάλλουν 35.000.000 ευρώ για την απόκτηση του Ολλανδού τερματοφύλακα.

Παίκτης της Βαλένθια είναι με κάθε επισημότητα ο Γιάσπερ Σίλεσεν. Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε την παραχώρηση του Ολλανδού τερματοφύλακα στις "νυχτερίδες", οι οποίες κατέβαλαν 35.000.000 ευρώ για χάρη του.

Πρόκειται για τη δεύτερη ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της Βαλένθια μετά τον Γκονσάλο Γκέντες, ο οποίος είχε αποκτηθεί αντί 40.000.000 ευρώ από την Παρί Σεν Ζερμέν το καλοκαίρι του 2018. Όσον αφορά στη διάρκεια του συμβολαίου, θα είναι τεσσάρων ετών, ενώ μπήκε και ρήτρα ύψους 80.000.0000 ευρώ.

Την περσινή σεζόν, ο 30χρονος Σίλεσεν πραγματοποίησε 11 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, κρατώντας ανέπαφη την εστία του σε τρεις εξ αυτών. Συνολικά, με τη φανέλα της "Μπάρτσα", η οποία τον αγόρασε το καλοκαίρι του 2016 με 13.000.000 ευρώ από τον Άγιαξ, πραγματοποίησε 32 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Όπως όλα δείχνουν, το αντίθετο δρομολόγιο θα ακολουθήσει ο Βραζιλιάνος γκολκίπερ, Νέτο, ο οποίος προορίζεται για μπακ απ του Μαρκ-Αντρέ τερ Στέγκεν κάτω από τα γκολπόστ των "μπλαουγκράνα".

Η ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα:

Photo Credits: AP Photo/Martin Meissner

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ