ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επίσημο: Στη Φένλο ο Γιακουμάκης

Επίσημο: Στη Φένλο ο Γιακουμάκης

Η Φένλο ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιώργου Γιακουμάκη από την ΑΕΚ, ενώ λίγο αργότερα η Ένωση ευχαρίστησε μέσω των social media τον Έλληνα επιθετικό για την προσφορά του στην ομάδα.

Παίκτης της Φένλο είναι με κάθε επισημότητα ο Γιώργος Γιακουμάκης. Η ολλανδική ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του 25χρονου επιθετικού, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο για 2+1 χρόνια. Η Φένλο προσέφερε 200.000 ευρώ στην Ένωση για χάρη του.

Τη σεζόν 2019/20 ο Γιακουμάκης την τελείωσε στην Πολωνία, σκόραρε μάλιστα το μοναδικό γκολ στη νίκη της ομάδας του επί της Λοτζ, ενώ ήταν συμπαίκτης με τον Σταύρο Βασιλαντωνόπουλο.

Η Φένλο, η οποία αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία του ολλανδικού ποδοσφαίρου θα είναι ο έβδομος σταθμός της καριέρας του μετά από τον Ατσαλένιο, τον Πλατανιά, την Επισκοπή, την ΑΕΚ, τον ΟΦΗ και τη Γκόρνικ.

H ανακοίνωση της Φένλο:

Από την πλευρά της, η ΑΕΚ ευχαρίστησε τον Γιώργο Γιακουμάκη για την προσφορά του τα τρία χρόνια στην ομάδα, με αποκορύφωμα το γκολ κόντρα στον Ολυμπιακό τη σεζόν 2017/18 που συνέβαλε τα μέγιστα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η ανακοίνωση της Ένωσης:

Ποδοσφαιριστής της VVV-Venlo είναι ο Γιώργος Γιακουμάκης!

Γιώργο, υπάρχουν στιγμές, που θα σε συνδέουν για πάντα με την ιστορία του συλλόγου μας!

Σε ευχαριστούμε για όσα όσα πρόσφερες στην ΑΕΚ μας και σου ευχόμαστε ολόθερμα κάθε επιτυχία στον νέο σταθμό της καριέρας σου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΑΕΚ: Πουλάει τον Γιακουμάκη στη Φένλο αντί 200.000 ευρώ
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ