ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επίσημο: Οι Γκάλαξι ανακοίνωσαν τη νέα συμφωνία με Ιμπραχίμοβιτς

Los Angeles Galaxy's Zlatan Ibrahimovic, of Sweden, celebrates his goal during the second half of an MLS soccer match against the Los Angeles FC Saturday, March 31, 2018, in Carson, Calif. The Galaxy won 4-3. (AP Photo/Jae C. Hong)
Los Angeles Galaxy's Zlatan Ibrahimovic, of Sweden, celebrates his goal during the second half of an MLS soccer match against the Los Angeles FC Saturday, March 31, 2018, in Carson, Calif. The Galaxy won 4-3. (AP Photo/Jae C. Hong) AP PHOTO/JAE C. HONG

Κάτοικος ΗΠΑ και το 2019 θα παραμείνει ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, με τους Λος Άντζελες Γκάλαξι να ανακοινώνουν επίσημα τη νέα συμφωνία με τον 37χρονο Σουηδό σούπερ σταρ (VIDEO).

Όνειρο ήταν και πάει για την Μίλαν ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς. Το τελευταίο διάστημα είχαν γραφτεί πολλά για την επιθυμία της ομάδας του Τζενάρο Γκατούζο να εντάξει ξανά στο δυναμικό της τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, όμως οι Λος Άντζελες Γκάλαξι δεν ήταν διατεθειμένοι σε καμία περίπτωση να τον αφήσουν να τους φύγει μέσα από τα χέρια τους.

Έτσι, ήρθαν σε συμφωνία με τον έμπειρο σέντερ επιθετικό για νέο συμβόλαιο ώστε να αγωνιστεί και το 2019 στο ΜLS, με την ομάδα του LA να ανακοινώνει επίσημα το deal το απόγευμα της Τετάρτης.

"Είμαστε πολύ χαρούμενοι που υπογράψαμε νέο συμβόλαιο με τον Ζλάταν ώστε να επιστρέψει σε εμάς το 2019", δήλωσε ο γενικός διευθυντής του συλλόγου, Ντένις τε Κλέζε, για να προσθέσει:

"Έδειξε την αξία την περασμένη σεζόν και ανυπομονούμε να τον δούμε να αντιπροσωπεύει το σύλλογο και τη νέα χρονιά. Με την επιστροφή του Ζλάταν θα συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε ως ομάδα".

Σημειώνεται πως ο "Ίμπρα" ολοκλήρωσε τη σεζόν του 2018 στο MLS με το εντυπωσιακό απολογισμό των 22 γκολ και 10 ασίστ σε 27 συμμετοχές, με τον Σουηδή να γίνεται ο τρίτος εν ενεργεία παίκτης, μετά τους Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο, που έχει πλέον 500+ γκολ στην καριέρα του σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο'.

"Δεν έχω τελειώσει ακόμα. Είμαι εδώ για να τελειώσω αυτό που άρχισα πέρυσι. Θέλω να κατακτήσω το MLS Cup", τόνισε ο Ιμπραχίμοβιτς στον επίσημο λογαριασμό των Γκάλαξι στο Twitter, με τα ρεπορτάζ να αναφέρουν πως έμεινε μετά από γενναία αύξηση στην οποία προχώρησε η ομάδα του Λος Άντζελες στο κασέ του (πέρυσι πήρε 1.500.000 δολάρια).


Photo Credits: AP Photo/Jae C. Hong

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ