ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επίσημο: Ο Πάτο επέστρεψε στην Σάο Πάουλο

Alexandre Pato of Brazil's Sao Paulo FC celebrates after scoring against Uruguay's Danubio during a Copa Libertadores soccer game in Montevideo, Uruguay, Wednesday, April 15, 2015. (AP Photo/Matilde Campodonico)
Alexandre Pato of Brazil's Sao Paulo FC celebrates after scoring against Uruguay's Danubio during a Copa Libertadores soccer game in Montevideo, Uruguay, Wednesday, April 15, 2015. (AP Photo/Matilde Campodonico) AP PHOTO/MATILDE CAMPODONICO

Ο Αλεσάντρε Πάτο επιστρέφει στα πάτρια εδάφη μετά από τέσσερα χρόνια απουσίας, με την Σάο Πάουλο να ανακοινώνει επίσημα την απόκτησή του μέχρι τον Δεκέμβριο του 2022.

Επιστροφή στις ρίζες! Μετά από μία τετραετή περιπλάνηση σε Ευρώπη (Τσέλσι, Βιγιαρεάλ) και Ασία (έπαιξε στις δύο τελευταίες σεζόν στην Κίνα με την Τιανχίν, που τον άφησε ελεύθερο), ο Αλεσάντρε Πάτο είναι ξανά κάτοικος Βραζιλίας.

Η Σάο Πάουλο, ομάδα στην οποία αγωνίστηκε το 2014 και το 2015 ως δανεικός από την Κορίνθιανς, ήταν εκείνη που φρόντισε για τον επαναπατρισμό του, υπογράφοντας μαζί του συμβόλαιο που θα έχει ισχύ ως τον Δεκέμβριο του 2022.

Επίσημο: Ο Πάτο επέστρεψε στην Σάο Πάουλο

"Εδώ, η καρδιά χτυπάει πιο δυνατά", αναφέρει το video που δημοσίευσε η βραζιλιάνικη ομάδα για να ανακοινώσει την έλευση του 29χρονου επιθετικού, ο οποίος στην πρώτη του θητεία στην Σάο Πάουλο είχε να επιδείξει 38 γκολ και 16 ασίστ σε 101 συμμετοχές (53 νίκες - 17 ισοπαλίες -31 ήττες).

Photo Credits: AP Photo/Matilde Campodonico

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ