ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επίσημο: Ο Γκαρσία υπέγραψε για τέσσερα χρόνια στον Ερυθρό Αστέρα

Επίσημο: Ο Γκαρσία υπέγραψε για τέσσερα χρόνια στον Ερυθρό Αστέρα

Ανατροπή σκηνικού με τον Ματέο Γκαρσία, ο οποίος ανακοινώθηκε από τον Ερυθρό Αστέρα για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, αν και δημοσίευμα στη Σερβία ανέφερε πως έρχεται στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό.

Τι και αν δημοσίευμα της ιστοσελίδας "hotsport.rs" ανέφερε πως ο Ματέο Γκαρσία είπε "όχι" στον Ερυθρό Αστέρα, διότι ήθελε να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Όχι μόνο δεν ισχύσε αυτό το σενάριο, αλλά ο Αργεντινός εξτρέμ ανακοινώθηκε από τους Σέρβους για τα επόμενα τέσσερα χρόνια και μάλιστα ανεβηκε και φωτογραφία, όπου φιγουράρει με το συμβόλαιό του, έχοντας στο πλάι του τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, ο οποίος εργάζεται για λογαριασμό της Λας Πάλμας.

Ο Ερυθρός Αστέρας ανακοίνωσε την απόκτηση του 23χρονου άσου, ο οποίος υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο και μάλιστα θα δηλωθεί στη λίστα για τους αγώνες με την ελβετική Γιουνγκ Μπόις για τα playoffs του Champions League.

Επίσημο: Ο Γκαρσία υπέγραψε για τέσσερα χρόνια στον Ερυθρό Αστέρα

"Οι διαπραγματεύσεις ήταν δύσκολες, αλλά στο τέλος όλα πήγαν καλά. Αποκτήσαμε τον παίκτη που θέλαμε εδώ και καιρό", δήλωσε ο τζένεραλ μάνατζερ των ερυθρόλευκων της Σερβίας, Ζβέζνταν Τέρζιτς. Οι αντιστάσεις του παίκτη κάμφθηκαν και είπε το πολυπόθητο "ναι".

Πλέον, ο Ολυμπιακός είναι αναγκασμένος να στραφεί σε άλλες λύσεις, εφόσον δεν τελεσφόρησε η προσπάθεια απόκτησης του Ματέο Γκαρσία, ενώ και ο Λούκα Ιβανούσετς, ο οποίος βρίσκεται στο ραντάρ του Ολυμπιακού, οδεύει προς την Ντίναμο Ζάγκρεμπ έναντι 3 εκατομμυρίων ευρώ.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ