ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επίσημο: Κάτοικος Ντουμπάι ο Νεγρέδο

Besiktas' Alvaro Negredo, right, vies for the ball with RB Leipzig's Dayot Upamecano during the Champions League group G soccer match between Besiktas and RB Leipzig at the Vodafone Park Stadium in Istanbul, Tuesday, Sept. 26, 2017. (AP Photo)
Besiktas' Alvaro Negredo, right, vies for the ball with RB Leipzig's Dayot Upamecano during the Champions League group G soccer match between Besiktas and RB Leipzig at the Vodafone Park Stadium in Istanbul, Tuesday, Sept. 26, 2017. (AP Photo) AP PHOTO

Και με τη... βούλα παίκτης της Αλ-Νασρ έγινε ο Αλβάρο Νεγρέδο, ο οποίος θα τινάζει δίχτυα στο Ντουμπάι για τα επόμενα δύο χρόνια.

Όπου γης και πατρίς... Αλλαγή ποδοσφαιρικών δεδομένων για τον Αλβάρο Νεγρέδο, ο οποίος μεταναστεύει στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με δέλεαρ τα πετροδόλαρα της Αλ-Νασρ.

Ο Ισπανός διεθνής φορ (21 συμμετοχές/10 τέρματα), αν και πολιορκήθηκε από γαλλικούς συλλόγους , αποφάσισε να ρίξει "μαύρη πέτρα" στην Ευρώπη και να διασχίσει τον Περσικό Κόλπο για χάρη της Αλ-Νασρ, που το όνομά της σημαίνει “νίκη”, με την ελπίδα να κατακτήσει τίτλους, σκίζοντας τα δίχτυα στην Μέση Ανατολή.

Ο Ίβηρας επιθετικός με θητεία -μεταξύ άλλων- σε Βαλένθια, Σεβίλλη, Μάντσεστερ Σίτι και Μπεσίκτας υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας έως το 2020 με τους "μπλε" του Ντουμπάι.

Η περσινή σεζόν αποδείχθηκε παραγωγική για τον 33χρονο στράικερ -που έχει έμφυτο το DNA του γκολ- αγωνίστηκε σε 43 αγώνες των "μαυραετών" της Κωνσταντινούπολης, σκοράροντας συνολικά 15 φορές, ενώ μοίρασε παράλληλα και 9 ασίστ.

Στην αποκαλούμενη "Πόλη του Χρυσού", ο πολύπειρος κυνηγός θα προσθέσει... καράτια στον τραπεζικό του λογαριασμό, ευελπιστώντας στη δική του "Αραβική Άνοιξη", λίγο πριν ο ήλιος της καριέρας του δύσει.

Photo Credits: AP Photo

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ