ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επίσημο: Από τον ΟΦΗ στην Αλ Ουάσλ ο Φιγκεϊρέδο

Επίσημο: Από τον ΟΦΗ στην Αλ Ουάσλ ο Φιγκεϊρέδο
EUROKINISSI

Παίκτης της Αλ Ουάσλ είναι επισήμως ο Ζοάο Φιγκεϊρέδο, με την ομάδα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα να ανακοινώνει την απόκτηση του Βραζιλιάνου επιθετικού από τον ΟΦΗ.

Τις βαλίτσες του για τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα θα πρέπει να έχει ετοιμάσει ήδη ο Ζοάο Φιγκεϊρέδο, με τον Βραζιλιάνο επιθετικό να αποχαιρετάει τον ΟΦΗ για να συνεχίσει την καριέρα του στην Αλ Ουάσλ.

Το Sport24.gr σας είχε ενημερώσει έγκαιρα για το δυναμικό μπάσιμο των Αράβων για τον ποδοσφαιριστή, με τους Κρητικούς να απορρίπτουν αρχικά την πρόταση της Αλ Φουζαϊράχ, για να κάνουν τελικά αποδεκτή την πρόταση που κατέθεσε η Αλ Ουάσλ λίγες ώρες πριν από την έναρξη του ματς με τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, η διοίκηση του ΟΦΗ θα καρπωθεί το ποσό των 800.000 ευρώ από το συγκεκριμένο deal ενώ προβλέπεται να βάλει και άλλα 200.000 στα ταμεία της σε περίπτωση που ο Φιγκεϊρέδο πετύχει κάποιους συγκεκριμένους στόχους με τη νέα του ομάδα.

Η Αλ Ουάσλ ιδρύθηκε το 1960 και έχει 7 πρωταθλήματα και 2 κύπελλα. Προπονητής είναι ο Λαουρεντσίου Ρέγκεκαμπφ, ενώ στην ομάδα αγωνίζονται άλλοι δύο Βραζιλιάνοι. Οι μέσοι Τιάγκο Μέντες και Ματέους ντα Σίλβα.

Ο Φιγκεϊρέδο ξεκίνησε την καριέρα του από την Ντεμοκράτα και το 2017 πήγε στην Ατλέτικο Μινέιρο. Το 2018 ήλθε στην Ευρώπη για τη Ζάλγκιρις. Από τη λιθουανική ομάδα τον απέκτησε ο ΟΦΗ το 2019.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΟΦΗ: Χωρίς Φιγκεϊρέδο κόντρα στη Λαμία
ΟΦΗ: Κοντά στην Αλ Ουάσλ ο Φιγκεϊρέδο
ΟΦΗ: Πόρτα σε Αλ Φουζαϊράχ για Φιγκεϊρέδο
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ