ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επιλέγει το χειρουργείο ο Νεϊμάρ, δύο μήνες έξω

PSG's Neymar lies on the pitch after being fouled during the Champions League soccer match, round of 16, 1st leg between Real Madrid and Paris Saint Germain at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Feb. 14, 2018. (AP Photo/Paul White)
PSG's Neymar lies on the pitch after being fouled during the Champions League soccer match, round of 16, 1st leg between Real Madrid and Paris Saint Germain at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Feb. 14, 2018. (AP Photo/Paul White) AP PHOTO/PAUL WHITE

Ο Νεϊμάρ αναμένεται να επιλέξει επέμβαση, έτσι ώστε ξεπεράσει σίγουρα το πρόβλημα στο μετατάρσιο και να παίξει στο Μουντιάλ. Η Παρί Ζεν-Ζερμέν όμως θα τον στερηθεί για δύο μήνες και όχι για έναν

Οι πληροφορίες απ' το περιβάλλον του Νεϊμάρ αναφέρουν πως θα επιλέξει να μπει στο χειρουργείο, έτσι ώστε να είναι σίγουρα διαθέσιμος για το Μουντιάλ 2018.

Ο παίκτης της Παρί Σεν-Ζερμέν έχει υποστεί διάστρεμμα στον δεξί αστράγαλο και κάταγμα στο πέμπτο μετατάρσιο. Για αυτό το κάταγμα θα μπει στο χειρουργείο, έτσι ώστε να είναι σίγουρο πως θα ξεπεραστεί το πρόβλημα.

Σε περίπτωση επέμβασης όμως θα απουσιάσει απ' την δράση για δύο μήνες και όχι για έναν, όπως υπολογίζεται χωρίς την εγχείρηση.

Δεν θέλει όμως να βιαστεί να επιστρέψει, δεν θέλει να ρισκάρει και είναι ξεκάθαρο πως βάζει ως προτεραιότητα την Βραζιλία και τη συμμετοχή του στο Μουντιάλ 2018.

Και οι άνθρωποι της Παρί Σεν-Ζερμέν είχαν τονίσει πως υπάρχει περίπτωση να μπει στο χειρουργείο, ενώ αυτό που μάλλον μένει να γίνει γνωστό είναι μόνο αν η επέμβαση θα γίνει στη Γαλλία ή στη Βραζιλία.

Έχει πάρει λοιπόν απόφαση ο Νεϊμάρ πως δεν θα παίξει στα φιλικά της Βραζιλίας με τη Ρωσία και Γερμανία στα τέλη Μαρτίου, ενώ αναμένεται να επιστρέψει αρχές Μαΐου.

Θα έχει δηλαδή ενάμιση μήνα για να βρει ξανά τον καλό του εαυτό, καθώς η Βραζιλία κάνει πρεμιέρα στο Μουντιάλ κόντρα στην Ελβετία στις 17 Ιουνίου, ενώ παίζει με Κόστα Ρίκα στις 22/6 και Σερβία στις 27/6.

Όσον αφορά στην Παρί Σεν-Ζερμέν, σε περίπτωση που καταφέρει να αποκλείσει στη Ρεάλ την επόμενη εβδομάδα, θα μπορούσε να υπολογίζει στον Νεϊμάρ μόνο στον τελικό του Champions League, ο οποίος διεξάγεται στις 26 Μαΐου. Τα ημιτελικά είναι 24-25 Απριλίου και 1-2 Μαΐου, έτσι δύσκολα θα προλάβει. Όλα αυτά βέβαια αν η Παρί φτάσει μέχρι εκεί.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ