ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Επαφές με Ολυμπιακό και ΑΕΚ ο Ταρεμί"

Persepolis' Mehdi Taremi, center, battles for the ball with Al Wahda's Hamdan Al Kamali, right, and Rim Chang Woo during their AFC Champions League soccer match at the Azadi stadium in Tehran, Iran, Monday, May, 8, 2017. Persepolis won the match 4-2. (AP Photo/Vahid Salemi)
Persepolis' Mehdi Taremi, center, battles for the ball with Al Wahda's Hamdan Al Kamali, right, and Rim Chang Woo during their AFC Champions League soccer match at the Azadi stadium in Tehran, Iran, Monday, May, 8, 2017. Persepolis won the match 4-2. (AP Photo/Vahid Salemi) AP

Σύμφωνα με το "Persian Football", ο Μεχντί Ταρεμί πήρε άδεια από την Persepolis για να μιλήσει με τις ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του, ανάμεσα στις οποίες είναι και ο Ολυμπιακός με την ΑΕΚ. (video)

Ένα μεταγραφικό σενάριο που εμπλέκει τον ίδιο ποδοσφαιριστή με δύο ελληνικές ομάδες έρχεται από την Ασία.

Την ώρα που στα ΜΜΕ της Κύπρου ο Μεχντί Ταρεμί φαντάζει ως μεταγραφικός στόχος του ΑΠΟΕΛ, το "Persian Football" υποστηρίζει ότι ο 25χρονος Ιρανός διεθνής (19 συμ., 10 γκολ) φορ πήρε άδεια από την Persepolis για να μιλήσει με ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του, όπως οι Ντίναμο Ζάγκρεμπ, Ουράβα Ρεντς, Ολυμπιακός και ΑΕΚ!

O Ταρεμί έχει αγωνιστεί σε Shahin Bushehr και Iranjavan FC, από την οποία μεταγράφηκε στην Persepolis τον Ιούλιο του 2014. Την σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο 25χρονος (18/7/1992) επιθετικός πραγματοποίησε 37 εμφανίσεις με απολογισμό 24 γκολ και 6 ασίστ. Με τη νυν ομάδα του έχει φτάσει συνολικά τις 98 συμμετοχές, με 50 γκολ και 17 ασίστ.

Η κανονική του θέση είναι αυτή του κεντρικού επιθετικού, εναλλακτικά έχει αγωνιστεί ως αριστερός ακραίος κυνηγός. Το συμβόλαιο του με την Persepolis ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2018 και η χρηματιστηριακή του πλησιάζει το 1,5 εκατ. ευρώ.

Photo credits: (AP Photo/Vahid Salemi)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Στο προσκήνιο Κόντι και Τσέρτσι
Περνά ιατρικά για τη Ρίβερ Πλέιτ ο Σκόκο
Φιλικό με τον Αστέρα Τρίπολης
Κλωναρίδης: "Η ΑΕΚ είναι το σπίτι μου"
Στη λίστα και ο Νόιτινγκ για τον Ολυμπιακό
"Δεν πέρασε εργομετρικά, γιατί πάει στην ΑΕΚ ο Λιβάγια"
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ