ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εντυπωσιακή η Ουρουγουάη, 4-1 το Μεξικό

Uruguay's Luis Suarez celebrates after the round of 16 match between Uruguay and Portugal at the 2018 soccer World Cup at the Fisht Stadium in Sochi, Russia, Saturday, June 30, 2018. (AP Photo/Andre Penner)
Uruguay's Luis Suarez celebrates after the round of 16 match between Uruguay and Portugal at the 2018 soccer World Cup at the Fisht Stadium in Sochi, Russia, Saturday, June 30, 2018. (AP Photo/Andre Penner) AP PHOTO/ANDRE PENNER

Με τον Λουίς Σουάρες σε μεγάλα κέφια (δύο γκολ, μια ασίστ), η Ουρουγουάη συνέτριψε με σκορ 4-1 το Μεξικό. Άρεσε η ανανεωμένη Αργεντινή στο 3-0 επί της Γουατεμάλας. (video)

Σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο Χιούστον των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, η Ουρουγουάη με πρωταγωνιστή τον Λουίς Σουάρες "καθάρισε" με συνοπτικές διαδικασίες το Μεξικό.

Με τέρματα των Χοσέ Χιμένες και Ραούλ Χιμένες στο τετράλεπτο 21' - 25' το σκορ διαμορφώθηκε σε 1-1, με τον Σουάρες να αναλαμβάνει δράση. Ο φορ της Μπαρτσελόνα βρήκε δίχτυα στο 32' και το 40' (πεν.) για το 3-1 του ημιχρόνου για την "Σελέστε", ενώ από δική του ασίστ στο 59' ο Περέιρο διαμόρφωσε το τελικό 4-1 για την Ουρουγουάη στο "NRG Stadium". Για τους Μεξικανούς, ο Ραούλ Χιμένες αστόχησε από την άσπρη βούλα στο 75'.

Με τους Λιονέλ Σκαλόνι και Πάμπλο Αϊμάρ υπηρεσιακό τεχνικό δίδυμο στον πάγκο της, η ανανεωμένη Αργεντινή άφησε καλές εντυπώσεις στο 3-0 επί της Γουατεμάλας. Οι Γκονσάλο Μαρτίνες (27' πεν.), Λο Σέλσο (35') και Χιοβάνι Σιμεόνε (44') διαμόρφωσαν το τελικό σκορ από το πρώτο μέρος, στη φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο "Los Angeles Memorial Coliseum", στις ΗΠΑ.

Για την "Αλμπισελέστε" παίκτες όπως οι Λιονέλ Μέσι, Άνχελ Ντι Μαρία και Κουν Αγκουέρο δεν συμμετείχαν καν στην αποστολή, ενώ οι Μάουρο Ικάρντι και Πάουλο Ντιμπάλα έκαναν το ταξίδι μέχρι την "πόλη των αγγέλων" αλλά δεν αγωνίστηκαν ούτε λεπτό.

Στο "Hard Rock Stadium" του Μαϊάμι, η Κολομβία επικράτησε με σκορ 2-1 της Βενεζουέλας (55' Φαλκάο, 90' Σάρα / 4' Ματσίς).

Στο New Jersey, Εκουαδόρ και Τζαμάικα αναμετρήθηκαν στην Red Bull Arena, με την ομάδα της Κεντρικής Αμερικής να επικρατεί με σκορ 2-0 χάρη σε τέρματα των Βαλένσια (17' πεν.) και Ιμπάρα (40').

Η Βραζιλία με γκολ των Φιρμίνο (11') και Νεϊμάρ (43' πεν.) κέρδισε με σκορ 2-0 τις ΗΠΑ στο "MetLife Stadium", ενώ το Κατάρ επικράτησε με 1-0 της Κίνας στο "Khalifa International Stadium" με τέρμα του Αλί στο 25'.

Τέλος, η Νότια Κορέα με σκόρερ τους Σανγκ (35') και Ναμ (78') επικράτησε με 2-0 της Κόστα Ρίκα. Για τους γηπεδούχους αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι ο Σον.

AP Photo/Andre Penner

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ