ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ενδιαφέρον τεσσάρων κορυφαίων ομάδων για τον Γκέντες

Ενδιαφέρον τεσσάρων κορυφαίων ομάδων για τον Γκέντες
LAZARO DELA PENYA

Γιουβέντους, Άρσεναλ, Μπάγερν και Ατλέτικο ενδιαφέρονται για τον μεσοεπιθετικό της Βαλένθια, Γκονσάλο Γκέντες, ο οποίος πραγματοποιεί μία τρομερή σεζόν με τις "νυχτερίδες".

Η φετινή ξέφρενη πορεία της Βαλένθια, η οποία βρίσκεται στη δεύτερη θέση της La Liga, πίσω μόνο από την Μπαρτσελόνα έχει πολλούς πρωταγωνιστές. Ένας από αυτούς ακούει στο όνομα Γκονσάλο Γκέντες. Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός, ο οποίος ανήκει στην Παρί Σεν Ζερμέν, έχει τραβήξει το ενδιαφέρον κορυφαίων συλλόγων ανά την Ευρώπη με τις εμφανίσεις του.

Πρώτη απ' όλες προσπάθεια για να τον κρατήσει στο ''Μεστάγια'' θα κάνει η Βαλένθια. Το έργο της αναμένεται να είναι δύσκολο, καθώς ακόμα και αν εξασφαλίσει μία θέση στους ομίλους του Champions League, ο ανταγωνισμός με ομάδες οικονομικά ισχυρότερες θα τη φέρει σε δυσχερή θέση.

Το όνομα του Γκέντες φιγουράρει και σε ιταλικά δημοσιεύματα, με την Γιουβέντους να ρίχνει ματιές τόσο προς τον Πορτογάλο όσο και προς τους συμπαίκτες του Γκαγιά και Σολέρ.

Από την άλλη πλευρά, οι Γάλλοι υποστηρίζουν πως ο μάνατζερ του Γκέντες, Ζόρζε Μέντες, συζήτα με τη διοίκηση της Παρί για μια πιθανή μεταγραφή του Πορτογάλου εξτρέμ με την Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά και με την Άρσεναλ.

Ο Γκονσάλο Γκέντες γεννήθηκε στις 29 Νοεμβρίου 1996 στο Μπεναβέντε της Πορτογαλίας. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τις ακαδημίες της Μπενφίκα. Με την πρώτη ομάδα έκανε ντεμπούτο το 2014 σε αγώνα κυπέλλου εναντίον της Κοβίλια, έχοντας συνολικά 39 εμφανίσεις με 5 τέρματα.

Τον Ιανουάριο του 2017 η Παρί τον αγόρασε έναντι 30.000.000 ευρώ, ενώ τον περασμένο Αύγουστο έφυγε δανεικός στη Βαλένθια, με την οποία σε 11 συμμετοχές στη La Liga έχει 3 γκολ και 5 ασίστ.

Το μόνο σίγουρο, πάντως, είναι πως δε θα δυσκολευτεί να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του με τόσες ομάδες να ενδιαφέρονται γι' αυτόν.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ