Εμιλιάνο Σάλα: Βρέθηκαν τα συντρίμμια του αεροπλάνου

Οι οικογένειες του Εμιλιάνο Σάλα και του πιλότου του μοιραίου αεροσκάφους ενημερώθηκαν ότι βρέθηκαν τα συντρίμμια του αεροπλάνου που επέβαιναν οι δύο άνδρες. Τη Δευτέρα (04/02) η επίσημη ανακοίνωση.

Τα συντρίμμια του αεροπλάνου που μετέφερε τον Εμιλιάνο Σάλα από το Ναντ στο Κάρντιφ βρέθηκαν το πρωί της Κυριακής (03/02). Υπενθυμίζουμε ότι το μοιραίο αεροπλάνο χάθηκε από τα ραντάρ στις 21 Ιανουαρίου και από τότε οι δύο επιβαίνοντας αναζητούνταν χωρίς επιτυχία.

Ο Ντέιβιντ Μερνς μέσα από τον λογαριασμό του στο twitter έκανε γνωστή την είδηση.

Πρόκειται για τον υπεύθυνος ερευνών που είχαν προσλάβει οι οικογένειες των θυμάτων. Ο Μερνς έγραψε μεταξύ άλλων ότι "...τα συντρίμμια του αεροπλάνου βρέθηκαν το πρωί της Κυριακής (3/2) από το FPV MORVEN. Όπως συμφωνήθηκε με την AAIB (σ.σ. η εταιρία ερευνών αεροπορικών δυστυχημάτων της Βρετανίας) τα συντρίμμια θα μεταφερθούν για να επιβεβαιωθεί ότι όντως ανήκουν στο αεροπλάνο..." και συνέχισε με δεύτερη ανάρτηση "...οι οικογένειες του Σάλα και του Ίμποτσον έχουν ενημερωθεί από την αστυνομία και τη Δευτέρα η AAIB θα εκδώσει ανακοίνωση..."

Τα αγγλικά Μίντια γράφουν ότι τα συντρίμμια βρήκαν δύο πλοία που έχουν ναυλωθεί για τις έρευνες.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Δεν θες να είσαι vegan ή vegetarian; Γίνε flexitarian

Yπολογίζεται ότι περίπου το 14% του παγκόσμιου πληθυσμού ακολουθεί αυτή τη διατροφή.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS